27-årig bilist blev stoppet af betjent - så opdagede han, at noget var helt galt: Nu advarer politiet andre borgere

Politiet har en opfordring til alle bilister, efter en 27-årig sjællænder onsdag aften blev standset af en mand, der udgav sig for at være civilbetjent.

Onsdag aften klokken 22.20 modtog politiet et opkald fra en bekymret 27-årig mand, der netop var blevet standset af en af politiets civilbetjente.

Den 27-årige havde dog en mistanke om, at noget var helt galt. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Den mandlige bilist var kommet kørende ad Hovedgaden i Høng mellem Slagelse og Kalundborg, da han bemærkede en sort bil af mærket VW Touran, der kørte bag ham.

Læs også

80-årig kvinde død: Kørt ihjel af skraldebil

Pludselig tændte føreren af Touranen for et blåt blink, hvilket fik den 27-årige til at trække ind til siden og standse. Ud af Touranen steg en mand, der fremviste et rødt/hvidt stopskilt - dog uden ‘politi’ skrevet på.

Manden, som den 27-årige i første omgang antog var civilbetjent, spurgte bilisten, hvordan det var, han kørte, men i det samme kunne den 27-årige fornemme, at den ‘civile betjent’ lugtede af alkohol.

Det fik hurtigt bilisten til at fatte mistanke, hvorefter han bad om at se ‘betjentens’ politi-id. Dette ønskede manden dog ikke at fremvise, og da den 27-årige pressede på, vendte den mystiske betjent tilbage til sin bil, hvorefter han kørte væk i høj fart.

Læs også

Fed mand med flad næse forsøgte at lokke 10-årig pige med hjem: Så gjorde pigen det helt rigtige

Efter anmeldelsen sendte politiet en patrulje til stedet, der begyndte at ledte efter den falske betjent i Høng-området - dog uden held.

Den 27-årige har overfor politiet beskrevet den uægte betjent som:

  • Dansk af udseende
  • Lyst hår
  • 40-48 år
  • 182-185 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Var iført mørk hættetrøje og blå cowboybukser
Læs også

Borgmester slår fast: Kommune forbyder kram

Efter episoden vil politiet gerne benytte lejligheden til at advare andre bilister mod folk, der giver sig ud for at være fra politiet. Man opfordrer derfor borgerne til at bede den pågældende betjent fremvise sit id-kort, hvis man er i tvivl om, hvorvidt der er tale om en ægte betjent.

Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører meget gerne fra borgere, der har oplevet noget lignende. Politiet kan kontaktes via 114.

Læs også

Gratis film - Streaming er en nem og hurtig vej til alverdens film og tv-serier, men kan man streame gratis film, hvis man ikke vil betale for Netflix eller HBO? Her får du en guide til gratis film online.

Stress symptomer - Ikke mindre end 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det er dog de færreste, der selv er klar over, at de er i farezonen. Her nævner stress-ekspert, Lotte Klink syv tegn, som du bør holde øje med.

Appelformer - Den græske filosof Aristoteles (384-322 fvt.) formulerede tre appelformer, som han mente var anvendelige indenfor retorik til at overbevise modstandere om sit synspunkt.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip