27-årig pløjer lysmaster ned i Odense og stikker af: Da politiet skal anholde ham, har han taget vennerne med

Ninna Andreasen

403 uger siden

|

29/10/2016
112
Foto: Polfoto ARKIV
Foto: Polfoto ARKIV
Politiet var ikke i tvivl om, at de havde fat i den rigtige mand, som havde pløjet flere lysmaster ned i Odense. Den 27-årige havde nemlig sår i ansigtet. Men da de ville anholde ham, fik de mere at se til, end de havde forventet.

Dagens topnyheder

Der blev brugt rigelige mængder af peberspray, da betjente tidligt lørdag morgen skulle anholde en 27-årig mand i Odense-bydelen Vollsmose.

Han havde tilsyneladende ikke tænkt sig at sætte sig ind i politibilen uden kamp. I hvert fald dukkede en større gruppe af venner op for at hjælpe ham med at slippe ud af betjentenes klør. Det skriver TV2 Fyn

Den 27-årige havde kørt flere lysmaster og skilte ned, da han i morges kørte ad Vollsmose Alle ved Engparken. Efter påkørslen stak han af. Politiet formoder, at han har fået hjælp til flugten og er blevet hentet af en anden bil.

Efter påkørslen ledte politiet efter manden. I Bøgeparken fik de kontakt til en 27-årig mand, som havde overfladiske læsioner i ansigtet. Betjentene var ikke i tvivl om, at det var ham, der havde påkørt skilte og lysmaster.

Men da politiet ville anholde manden, blev de pludselig omringet af en større forsamling af mandens venner.

- Vi måtte bruge rigelige mængder peberspray. Og det er lidt trælst, når man forsøger at forhindre os i vores arbejde. Når manden skal anholdes og med, så skal han anholdes. Men der er altså nogen, der er i stand til på ganske kort tid at få samlet en masse mennesker - uanset hvornår på døgnet det er, siger vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

På trods af forsøget på at slippe væk lykkedes det betjentene at anholde den 27-årige. Han fik en stribe sigtelser. Han er sigtet for narko- og spirituskørsel, kørsel uden føreret og vold mod tjenestemand, fordi han spyttede på en betjent.

Også en 28-årig mand blev anholdt og sigtet i forbindelse med balladen.