3-årige Noah døde i en voldsom brand: Betjentene er forbløffede, da de finder dette ved drengens side

Ane Sørensen

404 uger siden

|

25/10/2016
112
Foto: Privat/KXLY TV
Foto: Privat/KXLY TV
Lille Noah mistede livet på tragisk vis, da familiens hjem pludselig brød ud i brand. Da politiet undersøgte huset bagefter, var Noah ikke den eneste, de fandt i børneværelset.

Dagens topnyheder

Treårige Noah Whitcher døde fredag aften under tragiske omstændigheder ved en brand i familiens hjem i den amerikanske stat Washington. 

Da politiet undersøgte huset efterfølgende, fandt de den lille dreng liggende i sin seng med sin bamse. Ved siden af ham lå familiens hund.

Det skriver Daily Mail.

Hunden døde ifølge det lokale politi også i branden, som brød ud omkring 23.30 lokal tid. Men det er myndighedernes teori, at den først forsøgte at beskytte Noah Whitcher, da hans værelse pludselig var omgivet af flammer.

Naboer har efterfølgende fortalt, hvordan de hørte høje lyde og kunne se flammer og folk, som løb rundt ude på gaden. 

En anonym nabo vækkede sin kæreste:

- Jeg begyndte at løbe ned af gaden med min kæreste, sparkede på døre, skreg om at folk skulle hjælpe og finde deres brandslanger frem.

Kæresteparret forsøgte at slukke ilden, ind til brandvæsenet nåede frem til stedet. Brandbilerne skulle efter sigende have været der i løbet af ganske kort tid.

Ifølge brandvæsenet virkede husets brandalarm ikke, fordi batterierne var blevet taget ud af den. Det er stadig ved at blive undersøgt, hvordan branden brød ud. Politiet forsøger desuden at fastslå, hvad det var, der kostede Noah Whitcher livet.

En voksen og tre andre børn slap væk fra den voldsomme brand med livet i behold.