33-årig kvalt i lejlighed: Nu står mor til tre tiltalt for drabet

Her ses Retten i Svenborg, hvor den 32-årige kvinde står tiltalt for drab.

Onsdag skal en 32-årig kvinde for retten i Svendborg, hvor hun står tiltalt for at have slået sin kvindelige nabo ihjel.

22. juni i år blev en 33-årig kvinde kvalt ihjel i sin lejlighed i en ejendom på Sankt Jørgensvej i Svendborg.

Efterfølgende blev hendes 32-årige kvindelige nabo anholdt og sigtet for drabet, og i dag indleder Retten i Svendborg så sagen mod den 32-årige nabo, som står tiltalt for drabet. Det skriver Fyens.dk.

De to kvinder havde i forvejen en række uoverensstemmelser bag sig, ligesom den tiltalte kvinde to gange er dømt for at have overfaldet sin nu afdøde nabo.

Læs også

LIGE NU: Mand stukket ihjel tæt på butikstorv

Det første overfald fandt sted i januar 2017 og kostede i november samme år den 32-årige kvinde en dom på 20 dages betinget fængsel.

Fire måneder senere, i marts 2018, bankede den 32-årige på døren hos sin 33-årige nabo, hvorefter de to endte i en ophedet diskussion, som endte med, at den 32-årige slog naboen og stjal en joint fra hende.

Læs også

Politiet advarer mod buttet mand med klamt tilbud: ‘Ring til politiet med det samme’

Denne episode fik et efterspil ved Retten i Svendborg 2. juli i år, hvor den 32-årige denne gang blev idømt 50 dages ubetinget fængsel. På dette tidspunkt sad hun dog allerede varetægtsfængslet og sigtet for drabet på sin 33-årige nabo.

Den dræbte kvinde var mor til to.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip