33-årig kvalt i lejlighed: Nu står mor til tre tiltalt for drabet

Her ses Retten i Svenborg, hvor den 32-årige kvinde står tiltalt for drab.

Onsdag skal en 32-årig kvinde for retten i Svendborg, hvor hun står tiltalt for at have slået sin kvindelige nabo ihjel.

22. juni i år blev en 33-årig kvinde kvalt ihjel i sin lejlighed i en ejendom på Sankt Jørgensvej i Svendborg.

Efterfølgende blev hendes 32-årige kvindelige nabo anholdt og sigtet for drabet, og i dag indleder Retten i Svendborg så sagen mod den 32-årige nabo, som står tiltalt for drabet. Det skriver Fyens.dk.

De to kvinder havde i forvejen en række uoverensstemmelser bag sig, ligesom den tiltalte kvinde to gange er dømt for at have overfaldet sin nu afdøde nabo.

Læs også

LIGE NU: Mand stukket ihjel tæt på butikstorv

Det første overfald fandt sted i januar 2017 og kostede i november samme år den 32-årige kvinde en dom på 20 dages betinget fængsel.

Fire måneder senere, i marts 2018, bankede den 32-årige på døren hos sin 33-årige nabo, hvorefter de to endte i en ophedet diskussion, som endte med, at den 32-årige slog naboen og stjal en joint fra hende.

Læs også

Politiet advarer mod buttet mand med klamt tilbud: ‘Ring til politiet med det samme’

Denne episode fik et efterspil ved Retten i Svendborg 2. juli i år, hvor den 32-årige denne gang blev idømt 50 dages ubetinget fængsel. På dette tidspunkt sad hun dog allerede varetægtsfængslet og sigtet for drabet på sin 33-årige nabo.

Den dræbte kvinde var mor til to.

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip