33-årig kvinde tog føntørrer med i seng: Det skulle hun aldrig have gjort

Foto: Shutterstock.com

Det endte helt galt for den 33-årige kvinde.

Det er en kold tid lige nu, og derfor kan man godt have brug for lidt ekstra varme. Det havde en 33-årig kvinde fra Brabrand nær Aarhus også, da hun tirsdag morgen frøs i sin lejlighed. 

Læs også

Myndigheder hæver trusselsniveauet: Frygter smitte i maden

Om hun havde forsøgt at skrue op for varmen i lejligheden på Gudrunsvej i Brabrand, melder historien ikke noget om, men hun fandt i hvert fald en alternativ løsning at få varmen på.

Varmekilde i sin seng

Hun havde nemlig fundet sin hårtørrer frem. Den havde hun valgt at anvende som varmekilde i sin seng, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport. Men det gik slet ikke som forventet. Varmekilden i form af hårtørren var skyld i, at der opstod ild i madrassen og dynen. 

Det resulterede i, at Østjyllands Politi tirsdag morgen kl. 06.25 fik en anmeldelse om, at der lugtede kraftigt af røg i opgangen på Gudrunsvej i Brabrand. Da patruljen ankom til stedet, var brandvæsnet allerede i gang med at slukke branden, der var opstået i kvindens madras. 

Den 33-årige fik uden tvivl varmen tirsdag morgen, men nok ikke på den måde, som hun havde håbet på. Derudover blev hun også sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Parkeringskiks hos Netto

Mandag aften måtte en patrulje rykke ud til Nettos parkeringsplads Trylleskov Allé i Karlstrup. Her bakkede en 19-årig kvinde ud fra en parkeringsbås, og i den forbindelse lykkedes det kvinden at påkøre supermarkedets facade. 

Da patruljen nåede frem, kunne de konstatere andet end en bulet bil. Det viste sig nemlig, at den 19-årige kvinde aldrig havde taget et kørekort, så hun blev sigtet for kørsel uden førerret.

Derudover blev bilens ejer sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden kørekort. Politiet registrerede uheldet, og den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Læs også

Mette Frederiksen siger undskyld

 

 

 

 

Dagens Gossip