35-årig mand stoppet med baseballbat og dårlig undskyldning: Så gjorde politiet et alvorligt fund i hans bil

Nils Würtzenfeld

367 uger siden

|

04/07/2017
112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet i Aarhus stoppede mandag aften en 35-årige mand, der kørte rundt med et baseballbat i bilen. Han forklarede dog, at han bare havde været ude og spille rundbold.

Dagens topnyheder

Mandag aften klokken 18.00 standsede politiet i Aarhus en 35-årig mandlist bilist i krydset Skanderborgvej/Ringvejen i Viby.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I bilen havde manden et baseballbat, men da betjentene spurgte ham, hvad han skulle bruge battet til, forklarede han, at han netop havde været ude at spille rundbold.

Herefter ville politiet vide, hvor bolden i så fald befandt sig, hvilket manden forklarede med, at hans hund var kommet til at spise den.

Denne fantasifulde forklaring troede politiet dog ikke på, hvorefter de undersøgte bilen, hvor der viste sig at ligge en skudsikker vest, som man sjældent bruger i forbindelse med rundbold.

Derfor blev manden - der skulle vise sig at have tilknytning til en bandegruppering - anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Både bat og vest blev efterfølgende beslaglagt af politiet.

Det er i øvrigt ikke første gang i denne uge, at politiet i Aarhus støder ind i dårlige undskyldninger. Læs også: 50-årig mand stoppet med hammer midt om natten: Så fandt politiet en overraskelse i hans strømpe