4-årig pige bortført fra børnehave: Nu er to personer anholdt

Nils Würtzenfeld

370 uger siden

|

15/06/2017
112
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Onsdag forsvandt en fireårig pige fra en børnehave i Aarhus. Politiet har nu anholdt to personer i forbindelse med pigens forsvinden.

Dagens topnyheder

Onsdag ved middagstid forsvandt en fireårig pige fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus. 

Knap en time senere vendte hun dog tilbage til børnehaven af sig selv. Det har Østjyllands Politi oplyst i en pressemeddelelse.

Torsdag kunne politiet så bekræfte, at man har anholdt to personer i forbindelse med sagen.

- Jeg kan bekræfte, at der er tale om to mænd. Nærmere kan jeg ikke komme det endnu, siger Thomas Hinge fra Østjyllands Politi til TV 2.

Det var børnehavens pædagoger, der onsdag opdagede, at den lille pige pludselig var forsvundet.

Pigens forældre blev med det samme orienteret, hvorefter et større område omkring børnehaven blev afspærret og efterforsket af politiet.

Da pigen knap en time senere selv fandt vej tilbage til institutionen, valgte børnehaven og forældrene – ud fra hvad den fireårige fortalte - at anmelde sagen til politiet.

- Noget tyder på, at der er tale om en form for forbrydelse, og vi er forfærdede over, at nogen kan udsætte de børn, der er i vores varetægt for sådan noget, siger Søren Aakjær, som er forvaltningschef ved Børn og Unge i Aarhus Kommune og taler på vegne af børnehaven, til TV 2. 

Politiet betegner indtil videre hendes forsvinden som en 'bortfjernelse'.

Østjyllands Politi har ikke ønsket at udtale sig ydereliger i sagen, men henviser til, at man vil komme med flere oplysninger ved middagstid torsdag.

Dagens.dk følger sagen…

Læs også: Fire rumænere udvist af Danmark: Stjal 20 kroner fra ældre dame