40-årig mand ‘glemte’ vigtig ting i Føtex: Nu skal han 40 dage i fængsel

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

En 40-årig mand gjorde sig uheldigt bemærket i Føtex, og politiet endte med at rykke ud til butikken.

Midt- og Vestsjællands Politi måtte lørdag rykke ud til Føtex i Ølbycenteret i Køge.

Læs også

Lander på en klar førsteplads: Her vil danskerne købe ind

Det fortæller politiet i den døgnrapport, der blev offentliggjort mandag

"Kl. 11.44 anmeldte personalet i supermarkedet Føtex, at en mand var tilbageholdt efter tyveri af forskellige varer. Det viste sig, at personalet var blevet opmærksom på den nu tilbageholdte, da han gemte forskellige madvarer og spiritus i sit tøj.”

Da han gik gennem kassen undlod han at betale for varerne. Politiet oplyser desuden, at der var tale om en 40-årig mand uden fast bopæl i Køge, som blev sigtet for butikstyveri til en samlet værdi af 139,25 kr.

Midt- og Vestsjællands Politi kunne desuden konstatere, at den 40-årige havde adskillige øvrige tilsvarende sager om butikstyveri, hvor han blev anholdt i forbindelse med sagsbehandlingen og forblev i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden ville fremstille ham i grundlovsforhør søndag med krav om frihedsberøvelse.

Ifølge politiet endte grundlovsforhøret med, at den 40-årige måtte forblive i politiets varetægt.

"Søndagens grundlovsforhør endte med en straksdom til den 40-årige, der blev idømt 40 dages fængsel. Afsoningen heraf skulle begyndes straks, så politiet transporterede ham efterfølgende til et fængsel for at starte afsoningen," skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også

Skulle en tur i Aldi: Endte med at blive anholdt på parkeringspladsen