41-årig mand fra Bjerringbro knivdræbt efter tumult i eget hjem

Da politiet ankom til gerningstedet, var den 41-årige mand død. Men kort tid efter fandt betjente den formodede gerningsmand. Foto: Scanpix

En 41-årig mand mistede natten til torsdag livet under et håndgemæng i sit eget hjem, hvor manden blev stukket med en kniv flere gange.

Klokken havde næsten slået to om natten, da Midt- og Vestjyllands Politi fik et alarmerende opkald.

I telefonen kunne politiet forstå, at en 41-årig mand fra Bjerringbro var blevet stukket ned og dræbt med flere knivstik i sit eget hjem på Bredgade, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelse.

Da politiet ankom til stedet, var den 41-årige mand afgået ved døden som følge af knivstikkene.

Politiet kunne dog hurtigt forstå, at gerningsmanden og offeret kendte hinanden, og derfor kunne gerningsmanden også pågribes af en politipatrulje halvanden time senere, cirka halvdelen kilometer fra gerningstedet.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

Uden dramatik kunne politibetjente lægge en 21-årig mand fra Skive i håndjern og mistanken mod den formodede gerningsmand blev styrket, da den unge mand bar en kniv, som politiet formoder er det samme gerningsvåben.

Den 41-årige mand blev fundet dræbt på sin egen adresse i Bredgade i Bjerringbro. Foto: Google Maps

- Vi ved endnu ikke så meget om mændenes indbyrdes relation eller motivet til knivdrabet, men vi formoder, at de kender hinanden i forvejen, og at der i forbindelse med en mindre, privat sammenkomst opstår tumult på stedet, som udvikler sig til knivstikkeri. Vi er i gang med at afklare det nærmere forløb, siger politikommissær Poul Fink.

Læs også

Mand fra Randers vil give plads til ambulance: Fik bøde af politiet

Både politiets hundepatruljer og - teknikere har været i gang med at sikre beviser og undersøge gerningsstedet, og derfor vil politiet ikke udlevere øvrige detaljer i sagen.

Den anholdte 21-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag torsdag.

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Fik et chok, da hun vågnede og kiggede ned i skødet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip