41-årig passager ville skyde togpersonale: Blev rasende over det, de sagde om hans hund

Foto: Polfoto/HØGSBERG SIMON

Søndag opstod et større drama på et tog, da en 41-årig truede togpersonalet på livet.

Klokken var 20.45, da en 41-årig mand fra Espergærde søndag aften gik amok på et tog, der befandt sig ved Snekkersten i Nordsjælland.

Det oplyser Nordsjælland Politi i deres døgnrapport.

Med sig havde den 41-årige en hund, som lå på passagersædet ved siden af ham - noget som ikke var tilladt i følge togpersonalet.

Læs også

Mand stak af efter indbrud på skole: Så sladrede hans hund til politiet

Derfor bad man manden om at fjerne hunden fra sædet, men denne besked gjorde ham så rasende, at det resulterede i et dramatisk skænderi.

Det hele eskalerede, da manden truede togpersonalet med at skyde dem og stikke dem med kniv, hvilket fik personalet til straks at kontakte politiet, der sendte en patrulje til Snekkersten station.

Læs også

Kronprins Frederik pludselig opereret: Må aflyse alle aftaler

Her blev den 41-årig anholdt og sigtet for overtrædelse af Straffelovens paragraf 119 og 266, som omhandler henholdsvis vold/trusler om vold mod personer i offentlig tjeneste og fremsættelse af trusler, som er egnet til at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv eller helbred.

Efterfølgende blev den ophidsede mand taget med på politigården, og det skal nu vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Dagens Gossip