44-årig fynbo gik amok ved tandlægen, da en særlig patient blandede sig: Endte med peberspray og anholdelse

En 44-årig mand blev tirsdag anholdt, da han truede de ansatte på en tandlægeklinik på livet.

Tirsdag ved 12-tiden udspillede et større drama sig på en tandlægeklinik i Munkebo på Fyn.

Her valgte en 44-årig mand fra Kerteminde nemlig at udtrykte sin utilfredshed med klinikken ved at råbe og udviseen meget truende adfærd over for de ansatte hos tandlægen. Det skriver Fyens.dk.

Heldigvis kunne politiet dog rykke væsentligt hurtigere ud, end de plejer, da en uheldig politimand tilfældigt befandt sig i tandlægestolen i et tilstødende lokale.

Prins Nikolai dropper uddannelsen: Farvel til sergentskolen efter blot to måneder

- Til alt held var en af vores kollegaer på briksen i et af tandlægeklinikkens rum. Hans hund havde slået hovedet op i hans kæbe og givet ham smerter i en tand, så han tog akut til tandlæge, siger Hans Jørgen Larsen, vagtchef hos Fyns Politi til Fyens.dk.

Mens betjenten lå i rummet ved siden af, kunne han høre, hvordan den 44-årige mand råbte og truede personalet, og det fik betjenten til at afbryde behandlingen og gøre sin politimandsidentitet tydelig.

- Han kunne høre, at det gik voldsomt for sig. Og han kunne se, at de ansatte var bange for manden. Så han beder ham om at dæmpe sig, siger vagtchefen til avisen.

Supermarkeder i priskrig med Normal, Flying Tiger og Søstrene Grene: Disse varer bliver nu billigere for dig

Politimandens tilstedeværelse dæmpede dog ikke gemytterne. Tværtimod. For da betjenten blandede sig, blev den 44-årige mand blot endnu mere rasende og begyndte at true politimanden, der bad ham om at forlade tandlægen.

Det nægtede den vrede mand dog, og det hele endte i skubberi mellem de to.

- Vores kollega bad ham igen om at gå, hvis han ikke ville anholdes. Men han ville ikke gå, og han modsatte sig anholdelse, siger Hans Jørgen Larsen til Fyens.dk.

Supermarkeder i priskrig med Normal, Flying Tiger og Søstrene Grene: Disse varer bliver nu billigere for dig

Til sidst så betjenten sig nødsaget til at benytte sin peberspray mod manden, hvorefter han fik tilkaldt forstærkninger. De ankom lidt efter og sammen fik politimændene den 44-årige mand anholdt.

Han blev efterfølgende taget med til afhøring og er blevet sigtet for trusler på livet mod personalet på tandlægeklinikken og for trusler mod politimand i tjeneste.

Dagens Gossip