45-årig mand fra Randers havde bestilt pakke til døren: I stedet ringede politiet på med håndjern klar

I stedet for en pakke kunne en mand fra Randers tirsdag tage imod politiet på sin dørtærskel.

Tirsdag ringede det på døren hos en 45-årig mand fra Randers, der gik og ventede på en pakke, han havde bestilt. Udenfor stod dog ikke en pakkepost, men en af politiets specialpatruljer.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det havde nemlig vist sig, at den 45-årige randrusianer havde bestilt en forsendelse amfetamin til levering, men før den ulovlige pakke nåede frem til mandens dørtærskel, havde SKAT’s narkohunde fået opsporet forsendelsen og alarmerede politiet.

Læs også

Politiet stopper 35-årig mand på bus: Da de åbner hans kuffert, gør de livsfarligt fund

Det fik betjentene til at aflægge modtageren af pakken et besøg på hans adressen hvor de samtidig insisterede på at komme indenfor.

I hjemmet kunne betjentenes næser straks konstatere en lugt af afbrændt cannabis, hvilket fik dem til at ransage adressen, hvor de efterfølgende fandt en større mængde af både amfetamin, hash, joints samt en strømpistol.

Den 45-årige blev sigtet for videresalg af narkotika samt for overtrædelse af våbenloven. Der venter ham nu sandsynligvis en længere fængselsstraf.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip