47-årig spritbilist på flugt: Da betjente vendte ryggen til, stjal han politibil og kørte galt

Emil Ryttergaard

368 uger siden

|

18/06/2017
112
Politiet eftersøger en 47-årig spirituspåvirket mand, der endte i en alvorlig bilulykke, da han blev stoppet af betjente. I sin rus stjal han politibilen og kørte galt igen.

Dagens topnyheder

Opdatering 19/6 kl. 11.49:

Den 47-årige spritbilist er nu fundet omkommet, oplyser Sydøstjyllands Politi til Vejle Amts Folkeblad

- Jeg kan bekræfte, at det er den samme mand, som er fundet død, og at der er tale om et selvmord," siger politikommissær Torben Rungstrøm fra Sydøstjyllands Politi til Vejle Amts Folkeblad.

Cirka halv fem i dag søndag morgen blev en 47-årig mand tilbageholdt af politibetjente, efter at have forårsaget en mindre trafikulykke i nærheden af Grindsted, tæt på Billund. 

Betjentene mistænkte den 47-årige mand for at være påvirket af alkohol, og tilbageholdte ham.  

Men da betjente skulle skubbe mandens bil til side for ikke at afspærre vejen, stjal manden politibilen og kørte fra stedet, oplyser Syd-og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelse.

Men der gik ikke lang tid, før at bilen blev fundet igen. Den 47-årige mand havde nemlig været involveret i endnu et trafikuheld med politibilen, hvor en anden bilist var blevet påkørt. 

Her har den 47-årige flugtet fra ulykkestedet, og da politi og redningsfolk ankom til stedet, fandt det den anden bilist letter tilskadekommet, hvor han blev bragt på sygehuset. 

Derfor har politiet besluttet sig for at starte en større eftersøgning efter manden, der kan have brug for lægehjælp, da politiet fandt blod i politibilen efter ulykken. 

Derudover har politiet ingen yderligere oplysninger, da sagen nu overdrages til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), der nu vil undersøge, hvordan ulykken kunne finde sted.

Har man oplysninger vedrørende ulykken eller informationer om den eftersøgte mand, så kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på tlf: 114.  

Usædvanligt tricktyveri: 83-årig mand blev bestjålet med ét simpelt spørgsmål