48-årig massør dømt: Krænkede flere kvinder på sin massageklinik

Arkivfoto.

En massør er ved Retten i Lyngby blevet dømt for seksuelle krænkelser af flere kvindelige kunder.

En 48-årig mandlig massører er blevet idømt fire års ubetinget fængsel for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse begået mod en række kvinder, som var mødt op på hans massageklinik i Virum.

Dommen faldt i dag ved Retten i Lyngby, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Manden har ifølge anklageskriftet i flere tilfælde krænket sine kvindelige kunders blufærdighed ved at have masseret eller berørt dem på brysterne og kønsdelene.

Derudover var han tiltalt for flere tilfælde af voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje med kvinderne, som han også blev dømt for. Hvad det præcis dækker over, oplyser politiet ikke.

Manden blev anmeldt til politiet af flere kvinder i løbet af 2017, og han blev anholdt 1. november 2017. Han har siddet varetægtsfængslet siden. 

Læs også

Politiet advarer husejere mod svindelnummer i det gode vejr: Det følger med årstiden - vær opmærksom!

Politiet opfordrede i forbindelse med efterforskningen af sagen andre kvinder til at stå frem, som var blevet udsat for krænkelser af den 48-årige mand.

- Vi valgte at opfordre til, at man kontaktede politiet, da det er vores erfaring, at eventuelle ofre først står frem, når de hører, at en formodet krænker er blevet fængslet. Det var også tilfældet denne gang, hvor knap 10 kvinder henvendte sig til os, siger anklager Christina Schønsted fra advokaturen for specielle straffesager ved Anklagemyndigheden i Nordsjælland.  

Hun er tilfreds med udfaldet af dagens retsmøde.

- Den tiltalte har i flere af tilfældene udnyttet, at kvinderne har været i en situation, hvor de ikke har kunne modsætte sig hans handlinger, siger Christina Schønsted.

Manden har valgt at tage sig betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen.

Prøv thai massage her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip