​49-årig far fra Nordjylland sigtet: Voldtog datter og tæskede søn

En mand fra Brønderslev Kommune er blevet varetægtsfængslet og sigtet for overgreb mod sine børn.

En 49-årig mand fra Brønderslev Kommune i Nordjylland er blevet anholdt og sigtet for at have voldtaget sin mindreårige datter og for at have udøvet vold mod sin mindreårige søn. Det oplyser anklager Peter Rask til Nordjyske. 

På grund af sigtelsen besluttede en dommer torsdag eftermiddag under et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring, at den 49-årige far skal varetægtsfængsles i tre uger frem til 26. september.

Ifølge sigtelsen fandt mandens forbrydelser skete for omkring ti år siden, men det er først nu, at datteren er stået frem og har anmeldt forbrydelserne.

Læs også

Brian blev rasende, da han så fem mænd vælte et vejskilt: Flygtede i panik, da de så, hvad han gemte i rygsækken

Den 49-årig mand nægter sig skyldig.

Grundlovsforhøret ved Retten i Hjørring blev torsdag holdt for lukkede døre.

Det betyder også, at offentligheden ikke har fået mulighed for at høre mandens forklaring, eller hvad politiets foreløbige efterforskning har vist.

Læs også

Personfradrag - Et personfradrag er et skattefradrag, som alle danskere, der er bosiddende i Danmark, har ret til at trække fra i deres skat.

Perspektivering - En perspektivering er ofte en del af de større skriftlige opgaver, og den skrives, efter at du har færdiggjort konklusionen.

Pigenavne - Hvilke pigenavne er de mest populære blandt danske forældre? Hvilke specielle navne findes der og hvad er de bedste nordiske pigenavne? Her kan du se en række lister over de mest populære og mest særprægede danske navne til piger.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip