50-årig mand prøvede at kidnappe to små piger - men så tog en bekymret nabo sagen i egen hånd

Skrevet af webmaster

22/05/2017
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det var ved at gå grueligt galt for to piger i den skotske by, Falkirk, mellem Edinburgh og Glasgow, hvis en nabo ikke havde reageret.

Dagens topnyheder

En ellers fredelig dag i den skotske by Falkirk udviklede sig drastisk for to piger, der legede sammen i Hallglen Park.

Det skriver the Mirror.co.uk

En 50-årig mand kom cyklende hen til pigerne og bad dem om hjælp til at finde hans jakke i en skov ikke langt derfra. 

Heldigvis var en nabo vaks nok til at reagere på mandens mistænkelige adfærd overfor de to piger, og sammen med sin søn greb han ind og holdt den 50-årige nede, indtil politiet ankom til stedet.

Betjente følger kidnapperen hen til deres politibil - Foto: Twitter

Ifølge Mirror.co.uk har moren til en af pigerne lagt billeder op af gerningsmanden på de sociale medier og skrevet teksten: 

”Det her absolutte bæst forsøgte at få min datter og hendes veninde med ind i skoven i fuld dagslys. De legede i parken, da han kom hen mod dem på sin cykel og spurgte, om de ville hjælpe ham med at finde sin jakke. Han har opgivet navnet John Crawford til politiet”. 

Inden at opslaget blev slettet, nåede det at blive delt tusindvis af gange på de sociale medier, beretter Mirror.co.uk.

Moren til den anden pige holdt sig heller ikke tilbage på de sociale medier, men havde dog en lidt anden tilgang.

Den formodet forbryder lagt i håndjern

”I stedet for at dele et billede af dette b***, som er blevet sigtet for at bortføre vores døtre, vil jeg hellere dele et billede af helten. Det er Viper. Ham og hans søn så, at vores døtre var ved at blive ført bort af en mand og undrede sig over, hvad der foregik. Han bad pigerne om at løbe i sikkerhed  hos hans kone. 

Herefter holdt de manden, indtil politiet kom. Vi vil aldrig kunne udtrykke vores taknemmelighed til Viper og hans familie. Det er de mennesker, som vi bør tale om – mennesker, som sætter lokalsamfundets sikkerhed først og ikke er bange for at sætte spørgsmålstegn ved en situation, der ser forkert ud. Vi er så taknemmelige”.