54-årig nordjyde måtte foretage skørt opkald til politiet: ‘Jeg har lige set en elefant gå rundt’

En 54-årig mand fik sig tirsdag noget af en overraskelse, da han pludselig stødte på en elefant, der var ude og gå aftentur.

Tirsdag aften modtog politiet et højst besynderligt opkald fra en nordjysk mand, der umiddelbart kunne lyde til at have fået en for meget over tørsten.

Den 54-årige mand forklarede nemlig overfor ordensmagten, at han netop havde set en elefant gå helt alene rundt på Fladen Grund i Saltum nær Blokhus.

Det oplyser Nordjyllands Politi i deres døgnrapport.

Læs også

Tyske betjente stoppede bil på vej mod Danmark: Gjorde vanvittig opdagelse på bagsædet

Anmelderen kunne dog forsikre politiet om, at der skam ikke var tale om en lyserød én af slagsen, ligesom han også kunne fortælle, at der var et cirkus godt 300 meter fra det sted, hvor han havde observeret det store dyr. Han kunne dog ikke huske navnet på cirkusset og havde i øvrigt ikke tid til at opsøge det.

Derfor måtte politiet sende en patrulje til stedet, hvor man hurtigt fik bekræftet, at den 54-årige mand skam ikke havde drukket, da der ganske rigtigt var tale om en vaskeægte elefant.

Politiet fik sig derfor en snak med cirkusset, der kunne fortælle, at der var helt styr på situationen. Elefanten var blot ude for at få noget luft og strække benene.
 

 

Dagens Gossip