59-årig mand gjorde det værst tænkelige, da konen sagde nej til sex

Foto Ritzau Scanpix

En ægtemand er blevet idømt to og et halvt års ubetinget fængsel, efter at han voldtog sin kone, som han havde været gift med i 34 år.

Selvom man har været gift med den samme person i over halvdelen af ens liv, så er det ikke ensbetydende med, at alt er godt og glade dage.

Læs også

Sådan bliver en biograftur i ‘coronatiden’

En frygtelig sag udspillede sig sidste år i den lille jyske by Skals, og nu er der fældet dom i sagen. En ægtemand på 59 år er således blev idømt en fængselsdom på to år og seks måneder. Det skriver Viborg Folkeblad.

Voldtog sin egen kone

Hændelsen fandt sted den 6. januar sidste år. Her havde en 59-årig mand været nede på den lokale kro sammen med sin kone, og her blev der indtaget en del alkohol.

Da ægteparret kom hjem til deres bolig, var manden blevet meget lystig, og han ville derfor have sex med sin kone. Det ønskede hun dog ikke.

I stedet for at acceptere et nej fra den kvinde, som han havde været gift med i 34 år, så valgte manden i stedet at voldtage hende.

Først hev manden trusserne af sin kone, hvorefter han slog, sparkede og voldtog hende. Konen gjorde alt hvad hun kunne for at slippe fri af hans greb, men det kunne hun ikke.

Efter voldtægten faldt manden i søvn, og det var så her, at konen flygtede hjem til en veninde i byen.

Herefter blev voldtægten anmeldt til politiet, som anholdt og sigtede manden for voldtægten.

Manden blev i første omgang dømt ved byretten i efteråret, men han ankede dommen på stedet.

Nu har manden så fået sin dom i Vestre Landsret, hvor han er blevet idømt to år og seks måneders fængsel.

Dommerne lagde vægt på, at kvindens forklaring var troværdig, da hun med det samme henvendte sig til en veninde, og samtidig så pegede retmedicinske erklæringer også på det, da kvinden havde skader.

Læs også

Forældre gav politiet et tip: Kærestepar skal flere år bag tremmer

 

 

Dagens Gossip