66-årig kvinde satte den i indkøbsvognen under tur i Aldi: Pludselig var den væk

Foto: Shutterstock.

Den 66-årige kvinde havde ikke bemærket noget som helst.

Onsdag var en 66-årig kvinde fra den sjællandske by Høng en tur i sit lokale Aldi-supermarked. Men turen gik desværre ikke som forventet.

Læs også

Nu bryder Mette Frederiksen tavsheden

Det skriver Midt- og Vestsjælland i den seneste døgnrapport. 

Hun havde placeret sin taske i indkøbsvognen, og herfra var hendes pung blev stjålet. Hun havde ikke bemærket noget som helst ved tyveriet, som dog fremgik af butikkens overvågning, idet to mænd havde fulgt efter den 66-årige gennem hele butikken.

Foto: Shutterstock.

Mistænkes for mere

Ud fra butikkens overvågningen kunne de to mænd måske også mistænkes for et forsøg på tyveri fra lommen på en ældre, mandlig kunde i supermarkedet, oplyser politiet. Denne kunde har politiet dog ikke fået en anmeldelse fra endnu.

Om de samme to mistænkte kan stå bag endnu et tyveri af en pung fra en taske vides ikke, men en 75-årig kvinde fra Ringsted var klokken ca. 13.30 i forbindelse med indkøb i Super Brugsen, Algade, Gørlev, også blevet udsat for et tyveri. 

Hun havde heller intet bemærket ved tyveriet, som hun anmeldte senere på eftermiddagen til politiet. Den stjålne pung havde indeholdt betalingskort, som var forsøgt misbrugt til hævning af kontanter, men det var ifølge den 75-åriges oplysninger mislykkedes.

Politiet har optaget rapport om de to tyverier og forsøger via overvågningsfotos at få identificeret nogen mistænkte ud fra overvågningsmateriale fra de pågældende supermarkeder.

Læs også

Var larmende i Netto: Endte med en anholdelse