68-årig mand død i tragisk ulykke

Foto: Presse-fotos.dk

En 68-årig mand har mistet livet i en tragisk ulykke onsdag eftermiddag.

Kort efter klokken 15 blev både politi og brandvæsen kaldt ud til en brand, der var brudt ud på et bosted på Vinkeldamsvej i Helsingør.

 

Læs også

Skattestyrelsen advarer om falske mails: Sådan kan du se forskel

I denne forbindelse blev en 68-årig mand reddet ud fra en bygning på bostedet, hvorefter han blev kørt til sygehuset. Senere er han blevet erklæret død.

Det oplyser Jakob Tofte, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet, hvor han også fortæller, at man endnu ikke har underrettet de pårørende om mandens død.

Samtidig fortæller han, at det ikke tog lang tid at få branden under kontrol, hvorfor det må formodes, at der har været tale om en mindre brand.

Til B.T. fortæller han, at manden blev kørt på hospitalet i en ambulance, da han havde pådraget sig brandskader på kroppen, hvilket endte med at koste ham livet.

"Jeg kan oplyse, at en mand født i 1954 blev kørt på hospitalet i ambulance med brandskader på kroppen, og jeg har nu fået oplyst, at han er afgået ved døden," udtalte han til B.T.

Man ved endnu ikke, hvad der har forårsaget branden på bostedet, som endte med at koste den 68-årige mand livet. Vagtchefen fortæller dog, at der ikke er nogen mistanke om, at der skulle ligge noget kriminelt bag.

"Vi har ikke nogen mistanke om, at der er nogen onde hensigter i spil. Vi mistænker altså ikke, at der ligger noget kriminelt bag. Hvad den endelige årsag er, er for tidligt at sige," lød det fra vagtchefen til Ekstra Bladet.

I alt var der to brandbiler, en politibil samt ambulancer til stede onsdag eftermiddag, hvor der blev arbejdet på at slukke branden samt transportere den sårede mand, som nu er afgået ved døden, på hospitalet.

Læs også

Betjente fra Københavns Politi trampede til: Indhentede biler og delte bøder ud på cykel

Der har ikke være nogen meldinger om, at der er andre, der er kommet til skade under branden.

 

Dagens Gossip