71-årig kørte mand ihjel og flygtede fra stedet: Troede det var et rådyr

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Tidligere på måneden var en 22-årig mand i værnepligt involveret i et frygteligt færdselsuheld, der tog livet af ham. Vedkommende der påkørte den unge mand, flygtede fra stedet, men nu mener politiet, at de har fundet manden.

Det var ved Flyvestation Karup tidligere på måneden, at en 22-årig mand mistede livet i en færdselsulykke. Manden blev påkørt af en bil, men i stedet for at stoppe op, valgte bilisten at køre videre.

Nu skriver Midt- og Vestjyllands Politi, at de har fundet flugtbilisten, og han har valgt at erkende sig delvis skyldig.

Læs også

Familie og venner skulle begrave Shay, pludselig bankede det inde fra kisten

Det skyldes ikke, at den 71-årige er i tvivl om, at han har ramt noget med sin bil, men at han ikke var klar over, at det var et menneske. Til politiet har den 71-årige mand nemlig forklaret, at han troede det var et rådyr, som han påkørte, og derfor kørte han videre.

Midt- og Vestjyllands Politi anholdte manden mandag eftermiddag, men han blev efterfølgende løsladt, da der ikke var grundlag for at fremstille manden i et grundlovsforhør.

Godt efterforskningsarbejde

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at det var en videokamera i byen Sunds 16 kilometer fra ulykkesstedet, der førte politiet på sporet af den 71-årige mand. 

Videoen gav nemlig politiet flere spor at gå efter, da de blandt andet kunne se, at der var en streamer på bilen. Denne streamer kunne kobles til en virksomhed, og da det blev efterforsket, lykkedes det politiet at finde den 71-årige mand. De fandt bilen i mandens indkørsel, og den havde spor af skader på front og forrude.

Manden er blevet sigtet for uagtsomt manddrab.

Læs også

Flirtede med en pige på ferien: Kæresten opdagede det på tv

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip