81-årig sidder ved siden af yngre mand i bussen: Få minutter senere gør han det utænkelige

Emil Ryttergaard

382 uger siden

|

15/03/2017
112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 41-årig mand kan se frem til et længere ophold bag tremmer efter at have truet og voldtaget en ældre dame. Han gik til angreb på hende efter en bustur.

Dagens topnyheder

I bussen bør man føle sig sikker. 

Men for en 81-årig kvinde blev den daglige bustur ved byen Balham i det sydlige London til et sandt mareridt, da hun blev forfulgt, truet og voldtaget af en yngre mand, efter at hun var stået af bussen, skriver Mirror. 

Under køreturen havde den 81-årige kvinde ved et tilfælde sat sig ved siden af den 41-årige Anthony Roberts. 

Da hun havde trykket stop og steg af ved sit sædvanlige stoppested, tog manden pludselig fat i den ældre kvinde bagfra, og truede hende med en kniv, og sagde at han ville slå hende ihjel, hvis hun sagde noget. Han havde fulgt efter hende ud af bussen.

Han trak hende derefter til side og ind i et affolket og øde område, hvor han voldtog hende, hvorefter han bad hende om at smide alt tøjet, så han kunne efterlade hende nøgen og chokeret.

Det var først her, at gerningsmanden lod den 81-årige kvinde gå, hvorefter hun gik hjem, anmeldte overfaldet og tog på hospitalet. 

På trods af det traumatiske overgreb var den 81-årige kvinde i stand til at dele masser af detaljer om gerningsmanden med politiet, hvilket ledte efterforskerne på sporet af Roberts kort tid efter forbrydelsen. 

- Jeg vil gerne sige et stort tak til offeret, der har været ekstremt modig ved at dele oplysninger og detaljerede beskrivelser af gerningsmanden, hvilket hjalp os med at identificere Roberts så hurtigt, siger politiinspektør Melissa Laremore. 

Gerningsmanden er nu varetægtsfængslet og afventer sin endelige dom 28. april, efter at han har erkendt sig skyldig i kidnapning og to tilfælde af voldtægt. 

Det er dog ikke alle, der kan regne med politiets hjælp. Da cykelhandleren Henrik afleverede personlige oplysninger om en cykeltyv, gjorde politiet alligevel intet. Men så tog Henrik sagen i egen hånd