Advarsel fra politiet: Dem her skal du ikke lukke ind

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Politiet har mandag offentliggjort en advarsel, hvor de advarer mod 'håndværkere' som du ikke må lukke ind.

Det er Østjyllands Politi der mandag har et klart budskab til danskerne. De skal nemlig passe på en bande kriminelle håndværkere.

"Hold øje med irske håndværkere."

Læs også

Børnelokker på spil? Mellemøstlig mand ‘rodede i bukserne’ mens han kiggede på børn

Det lidt anderledes budskab kommer efter en weekend, hvor et hold af håndværkere med irske accenter har tiltrukket sig ordensmagtens opmærksomed flere steder i politikredsen. 

Flere borgere forskellige steder i Østjylland fik nemlig uventet besøg i weekenden af netop nogle irske håndværkere, som tilbød at rense deres tag eller fliser til en meget lav pris. En pris der næsten er for god til at være sand - og det er den også. 

Elendigt arbejde til en høj pris

Østjyllands Politi har tidligere år fået mange henvendelser om samme flok håndværkere, som mange har rigtig dårlige erfaringer med. Typisk udfører håndværkerne et elendigt stykke arbejde og forlanger efterfølgende en del flere penge end aftalt. 

Politiet fortæller, at håndværkerne i weekenden var på besøg flere steder i Randers, Aarhus og på Djursland. Som regel bliver de i området noget tid. Derudover tilføjes der: 

"Østjyllands Politi opfordrer folk til at takke nej til tilbuddene fra de omrejsende håndværkere, da der er stor risiko for at blive snydt.  Bliver mændene truende eller ubehagelige, kan du ringe til politiet via tlf. 114."

Læs også

Spændende forslag: Danskerne kan spare 2.000 kr. om måneden

 

 

Dagens Gossip