Advarsel fra politiet: Ubarberet mand i varebil ville have 13-årig pige med

Foto: Shutterstock.com

Politiet advarer mod en mand i alderen 40-45, der forsøgte at få en 13-årig pige ind i sin varevogn.

En 13-årig pige fik sig noget af en ubehagelig oplevelse, da hun var på vej til sin skole i morges.

Klokken 07.40 kørte en lille hvid varebil nemlig op på siden af hende, og her sagde en mand, at han gerne ville køre hende en tur.

Læs også

Skoler advarer: To mænd i varevogn forsøger at samle børn op

Den 13-årige pige var dog fornuftig, så hun valgte at afslå turen, og hun cyklede væk med det samme. Derefter kørte manden væk i retningen mod Uvelse og Slangerup.

Politiet advarer mod denne mand

Nordsjællands Politi blev efterfølgende kontaktet, og de advarer nu mod manden i den hvide varebil, som forsøgte at få den 13-årige pige med sig.

Politiet beskriver manden som værende mellem 40 til 45 år gammel. Han var almindelig til kraftig af bygning, og så var han lys i huden.

Derudover havde han mørkt hår, han var ubarberet og så var han iført gult refleks-arbejdstøj. Manden talte dansk med accent.

Hvis du har informationer omkring den ovenstående mand, så bedes du venligst kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Hændelsen fandt sted på Lystrup Birkholmvej i Lynge på Nordsjælland, så hvis du bor i dette område, så gør dine børn opmærksomme på, at de skal passe på en mand i en hvid varevogn.

Læs også

Ung spritbilist torpederede 50-årig der luftede hund: Hunden døde på stedet

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip