Ægtepar død i tragisk ulykke

Skrevet af Nicolai Busekist

74 uger siden

|

09/01/2023
112
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
En mand og en kvinde er afgået ved døden, efter at have været involveret i en voldsom ulykke på Lolland.

Dagens topnyheder

Tidligere mandag blev det meddelt, at to personer var blevet kørt på hospitalet i kritisk tilstand, efter at have været involveret i en voldsom ulykke Lolland.

I en ny opdatering har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meddelt, at de to personer, som var et ægtepar, er afgået ved døden. De pårørende er underrettet, skriver Ekstra Bladet.

"I forbindelse med formiddagens alvorlige færdselsuheld i Guldborg må vi desværre meddele, at både fører og passager i personbilen er afgået ved døden," lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den voldsomme ulykke, der har haft dødelig udgang for både kører og passager, skete tidligt på eftermiddagen mandag på Vigsnæsvej, der ligger vest for Guldborg på Lolland.

Mandag eftermiddag oplyste Morten Kronbo, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet, at den voldsomme ulykke involverede en lastbil og en personbil.

Ifølge Ritzau er der tale om et ægtepar, der sad i den bil, der kolliderede med lastbilen. Presse-fotos.dk skriver, at der er tale om en 66-årig mand og en 66-årig kvinde.

Efter ulykken blev både fører og passager fløjet til behandling på hospitalet, men her stod det klart, at deres liv ikke stod til at redde. Efterfølgende er det så blevet bekræftet af politiet, at de begge er afgået ved døden.

Chaufføren af den lastbil, der også var en del af ulykke, kom ikke til skade i denne forbindelse. Det blev bekræftet af vagtchefen sent mandag eftermiddag, da Ritzau var i dialog med ham.

Anmeldelsen om ulykken løb ind kl. 12.43, hvorefter både politi og ambulance blev sendt ud til stedet.

Efterfølgende er også en bilinspektør blevet kaldt ud til stedet med henblik på at lave en nærmere undersøgelse af ulykkesstedet. Dette er helt normal praksis, når der er sket en ulykke af denne karakter.