Ældre kvinde fra Mariager så pludselig ild brede sig fra træskur - nu hyldes hun af Nordjyllands Beredskab

Den ældre kvinde hyldes nu af Nordjyllands Beredskab, efter kvindens heroiske indsats, der har forhindret en brand i hendes landejendom i at brede sig.

Tidligt i morges skete det, som ikke må ske. 

En ældre kvinde fra den lille by Fjelsted, tæt på Mariager, opdagede til sin skræk, at der var gået ild i hendes landejendom på Christinehøjvej klokken halv otte i morges, skriver nordjyske.dk.  

Men i stedet for at gå i panik, reagerede den ældre kvinde hurtigt og kontaktede brandvæsnet, imens hun ved egen hjælp med en spand holdte ilden nede. 

Kvinden reagerede hurtigt, da hun så ilden i hendes ejendom ved Christinehøjvej i Fjelsted. Foto: Google Maps

- Der var gået ild i et skur, som ligger i forbindelse med gården, og den ældre kvinde løb i pendulfart med en spand med vand for at holde ilden nede. Det har helt sikkert forhindret ilden i at brede sig, siger indsatsleder Allan Frisk fra Nordjyllands Beredskab i Mariagerfjord til nordjyske.dk. 

Læs også

Brandmand bliver sænket ned i skraldebunken: Så spotter han noget, der bevæger sig

På grund af kvindens hurtige reaktionsevner kunne brandfolk hurtigt få ilden under kontrol, og efter kun tre kvarter, var ilden slukket. 

Derfor roser brandmændene kvindens indsats, da skuret blandt andet indeholdte gamle møbler, hvilket hurtigt kunne antænde og få ilden til at sprede sig. 

Forbipasserende så noget flyde rundt i Horsens Fjord: Da politimand ankom til stedet, sprang han straks i vandet

 

Dagens Gossip