Bande af tricktyve anholdt i sidste uge - nu hærger de løs på hele Fyn

Foto: politiet.

Selvom de tre personer erkendte, at det var dem, der havde stjålet fra ni fynske butikker, så blev de straks løsladt af politiet. Der gik ikke længe, før ordensmagten modtog nye opkald fra butikker, der havde haft besøg af den kriminelle trio.

En lang række af fynske dagligvarebutikker har i løbet af den seneste tid været hårdt plaget af en fræk form for tyveri, hvor langfingrede personer har haft held til stjæle penge fra kassen.

Ved at skabe forvirring ved betalingskassen er det lykkedes bagmændene at slippe væk med kontanter fra butikker over det meste af Fyn.

Sidste onsdag klappede fælden for den hærgende bande af tricktyve, der formodes at stå bag hele ni såkaldte 'kassedyk' i fynske dagligvarebutikker.

Her blev de tre personer - en kvinde på 26 år og to mænd på 51 og 52 år fra hovedstadsområdet - anholdt af politiet i Roskilde. Det skriver Fyens.dk

De tre personer erkendte til de midtsjællandske betjente, at det var dem, der stod bag de mange tyverier på Fyn.

Men der ikke gik længe, før den aktive bande af tricktyve var løsladt.

Læs også

Vanvid på landevej: Bilist kørte 136 kilometer i timen, mens han gloede på sin mobil

De genvandt deres frihed efter endt afhøring, og meget tyder på, at de tre personer straks valgte at søge fra Sjælland mod Fyn for at fortsætte deres kriminelle handlinger.

I mandags ringede de ansatte fra Netto i Munkebo til Fyns Politi for at fortælle, at tre personer havde haft held til at stjæle penge fra butikken ved at skabe en udspekuleret forvirring i betalingskassen.

Dagen forinden - om søndagen - tjekkede de tre løsladte tricktyve ind i en ferielejlighed i den fynske havneby Lundeborg, hvor de dog blev genkendt af receptionisten.

Politiet blev derfor sendt til feriecentret, hvor de tre personer blev bedt om at forlade stedet.

Den kriminelle trio forsvandt ud ad de fynske landeveje – nok mod Munkebjerg, hvor der få timer senere blev stjålet kontanter fra kassen i byens Netto-butik.

Det vides ikke, hvor de tre personer er i øjeblikket.

Fyens.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra politiet, da det regionale medie ønsker svar på, hvorfor man valgte at løslade kvinden og de to mænd.

 

Dagens Gossip