Beder om hjælp i mulig drabssag

Foto: Shutterstock.com

Der er brug for hjælp i sagen.

Den 27. oktober blev Maria From Jakobsen meldt savnet. Det blev oplyst, at hun dagen forinden havde forladt sit hjem på Nialsvej i Frederiksound i stærkt nedtrykt tilstand.

Læs også

Drama på Borgen: ‘Mette bør trække sig nu’

Nordsjællands Politi har siden haft efterlyst den 43-årige Maria From Jakobsen, og nu efterforskes hendes forsvinding som en mulig drabssag.

“Vi har for nylig fået nogle indikationer på, at der kan være begået en alvorlig forbrydelse mod Maria From Jakobsen,” siger vicepolitiinspektør Lau Lauritzen, Nordsjællands Politi, i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.  

De nye oplysninger medførte, at en 44-årig mand mandag eftermiddag blev sigtet for drabet på Maria From Jakobsen og varetægtsfængslet i 14 dage.

Beder borgerne om hjælp

I forbindelse med den videre efterforskning vil Nordsjællands Politi gerne høre fra borgere, der har oplysninger, som kan være med til at klarlægge, hvad der er sket i dagene op til og umiddelbart efter, at Maria From Jakobsen blev meldt savnet. 

“Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København, ved et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig,” siger Lau Lauritzen og tilføjer, at det er en særlig sag, der startede med en efterlysning og nu har udviklet sig til en efterforskning af et muligt drab. 

“Det er naturligvis en sag, som vi behandler med meget stor alvor, og jeg håber, at de borgere, som har oplysninger, der kan hjælpe os videre i efterforskningen, vil kontakte os,” siger Lau Lauritzen. 

De to biler, som Nordsjællands Politi interesserer sig for, er en hvid Chevrolet Spark med registreringsnummer AK 82 345 og en grå Suzuki Baleo med registreringsnummer CH 78 908. Den grå Suzuki Baleo har påmonteret et anhængertræk og har muligvis kørt med en trailer. Traileren har registreringsnummer BM 54 47.

Beskrivelse af Maria From Jakobsen

Maria From Jakobsen blev meldt savnet den 27. oktober, hvor det blev oplyst, at hun dagen forinden havde forladt sit hjem på Nialsvej i Frederikssund i stærkt nedtrykt tilstand. Signalementet lød på, at hun er 177 cm høj, almindelig af bygning med skulderlangt lyst hår og var iført sort halvlang dunjakke mørke bukser samt sorte ”Ilse Jakobsen”-gummistøvler. 

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114. 

Foto af Maria From Jakobsen. Foto: Nordsjællands Politi

 

Foto: Nordsjællands Politi

 

Foto: Nordsjællands Politi

 

Foto: Nordsjællands Politi

 

Foto: Nordsjællands Politi

 

Læs også

Nu er tiden ved at løbe ud: Fristen er 1. december

 

 

 

Dagens Gossip