Bizart lig fundet i lufthavn: Død mand havde skinke på balderne og klunkerne i en dåse tun

Foto: Shutterstock Malaga lufthavn

Politiet efterforsker stadigvæk det bizarre dødsfald

 

Det var ikke et normalt syn, der ventede en sikkerhedsvagt, der fandt en britisk midalderende mand siddende på bænken ved Malaga lufthavn.

 

Den 51-årige britiske mand blev fundet død, hvorefter politiet ved sin undersøgelse af manden fandt to stykker skinke på hans balder, samt hans pik og nosser i en dåse tun, skriver Metro.   

Læs også

Københavns Lufthavn advarer personalet: Jagt ikke Pokémons på landingsbanen

Politiet mistænkte først mord

 

Politiet indkaldte først efterforskere, da der var mistanke om, at manden var blevet myrdet, da man fandt man kvalt og bundet fast til bænken. 

 

En politirapport viste dog, at manden sandsynligvis var blevet kvalt i sit eget opkast, efter at have indtaget store mængder alkohol. Efterforskerne kunne i øvrigt identificerer manden ud fra rejsedokumenter han havde i sin kuffert, der blev fundet umiddelbart ved siden af mandens krop. 

 

Derfor arbejder politiet ud fra teorien om, at manden missede sit fly, og drak sig en kæp i øret på bænken, imens han ventede på det næste fly.

 

Det er dog stadigvæk uvist, hvem der har bundet ham fast til bænken og placeret maden på hans krop, og derfor efterforsker politiet stadigvæk dødsfaldet som et muligt seksuelt overfald med døden til følge.  

Læs også

Politiet offentliggør billeder af død mand: Kan du genkende lig fra Tisvildeleje Strand?

  

 

Dagens Gossip