Børnelokker i bar mave forsøgte at lokke 7-årig dreng

Foto: Shutterstock.com

En mand uden tøj på overkroppen forsøgte at lokke en blot 7-årig dreng, der befandt sig i nærheden af den SFO, hvor drengen går til dagligt.

Politiet oplyser i døgnrapporten, at hændelsen fandt sted i byen Nivå onsdag eftermiddag. Det var cirka klokken 13.30, at drengen blev kontaktet af en fremmed mand, på et stisystem i nærheden af drengens SFO.

Læs også

Hold øje med din e-boks: Tilfældige dansker bliver indkaldt til corona-test

Manden havde ikke noget tøj på overkroppen, og han spurgte den 7-årige dreng, om han ikke ville med ham hjem og have noget slik.

Heldigvis var drengen opdraget godt hjemmefra, og han ville ikke med den fremmede mand med hjem. Den lille dreng valgte i stedet at tage benene på nakken, og han skyndte sig tilbage til SFO’en, hvor han tog fat i en af pædagogerne.

De ringede derefter til politiet og indgav en anmedlelse, og derfor leder politiet i øjeblikket efter den fremmede mand.

Sådan ser han ud

Nordsjællands har desværre ikke mange detaljer om manden, men de opfordrer alligevel borgere til at holde øje med ham, og give dem et kald, hvis de har informationer, der kan hjælpe dem.

Politiet beskriver manden som følgende:

  • Dansk af udseende

  • Talte dansk

  • Han havde bar overkrop

  • Var iført lange bukser

Skulle du have set manden, eller har du informationer, der kan hjælpe politiet med at identificere den fremmede mand, så vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Nordjællands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Mette Frederiksen med nyt igen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip