Børnelokker på spil: Tilbød slik og hundehvalpe

Foto: Shutterstock.com

Politiet efterlyser en børnelokker, der menes at være omkring 50 år gammel.

Mandag blev en 8-årig dreng stoppet af en bilist omkring klokken 13.00. På dette tidspunkt var han på vej hjem fra sin skoledag på Kongevejens Skole i Helsingør, skriver SE og HØR.

Læs også

Nu koster det: Her får du bøde for at glemme mundbindet

Bilisten, der menes at være en mand på omkring 50 år, stoppede drengen mellem Bøgevang og Elmevang. Her forsøget han at lokke ham ind i sin bil, hvilket han gjorde ved at friste den lille dreng med slik og to hundehvalpe. Det skriver SN.dk

Heldigvis takkede den 8-årig dreng nej til det, hvorefter han skyndte sig hjem. Da han kom hjem, blev hændelsen omkring kl. 13.48 anmeldt til Nordsjællands Politi. 

Manden bliver beskrevet som værende omkring 50 år gammel, mens han er mellem 175 og 180 centimeter høj. Nordsjællands Politi oplyser desuden, at han har gråt hår og en smule skæg, mens han er normal af bygning. Han har både et dansk udseende og taler dansk. 

Ydermere oplyses det, at han var iført en hvid- og blåternet skjorte og lyse cowboybusker, da han forsøgte at lokke den 8-årige dreng ind i sin bil mellem Bøgevang og Elmevang. Bilen beskrives som værende en sort personbil med både for- og bagdøre. 

Samtlige skoler i det respektive område er blevet informeret om hændelsen. Nordsjællands Politi fortæller, at de naturligvis gerne vil høre fra borgere, der er vidne eller har kendskab til den konkrete sag. De hører også gerne fra borgere, der har oplevet noget tilsvarende. I begge tilfælde bedes man kontakte dem på 114.

Læs også

4-årig pige død i tragisk ulykke - Kørt over af tromle

Politiet vil ligeledes gerne i kontakt med den mand, der tog kontakt til den lille dreng nær Kongevejens Skole i Helsingør. De vil nemlig meget gerne kunne nærmere fastslå, hvad der var årsagen til, at han henvendte sig til den lille dreng. 

 

Dagens Gossip