Buschauffør blev mistænksom, da mand ikke kunne huske navnet på sit arbejde: Valgte at jagte ham med politiet i røret

Foto: Morten Germund/Scanpix

En vask buschauffør var natten til mandag medvirkende til, at en mand blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.

Natten til mandag klokken 00.50 modtog politiet en henvendelse fra en 63-årig buschauffør fra Randers, der var på vej hjem fra arbejde på cykel.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

På Mirabellevej i det nordøstlige Randers hørte chaufføren dog et højt brag og besluttede sig for at cykle hen for at undersøge, hvad der foregik. Her ankom han til en virksomhed, hvor der lå en stige uden for sikkerhedshegnet.

Læs også

Dansk skuespiller i vild forvandling: Er ikke til at kende

På den anden side af hegnet kunne han se, at der stod en mand, og det fik chaufføren til at spørge, hvad han lavede der, hvortil manden svarede, at han arbejdede der.

Men da den ukendte mand svarede forkert på, hvad virksomheden hed, og da han ikke kunne åbne lågen, men i stedet valgte at kravle over hegnet og efterfølgende forlod stedet til fods, blev den 63-årige buschauffør mistænksom.

Læs også

LIGE NU: Ubådssagen er endelig slut - Peter Madsen accepterer sin dom

Han ringede derfor til politiet, mens han cyklede efter manden og med ordensmagten i røret, kunne han guide en patrulje frem til der, hvor manden befandt sig.

Kort efter ankom en patruljevogn, hvorefter politiet kunne anholde den mistænkte - en 49-årig mand - der blev sigtet for forsøg på indbrud.

 

Dagens Gossip