Celina ville hjælpe unge mænd med at finde vej: Fik knytnæve lige i ansigtet

Celina fra Aarhus rullede vinduet ned, da hun troede, en gruppe unge fyre ville spørge om vej. Det fortryder hun nu. Fyrene syntes selv med egne ord, at det var “grineren”.

På vej hjem fra job søndag aften fik Celina Marie Juhlin fra Aarhus stiftet bekendtskab med en gruppe fremmede, unge mænd, som tilsyneladende havde de værste hensigter.

Ifølge et opslag af den jurastuderende på Facebook kom fyrene kørende forbi med bilvinduet rullet ned. I den tro, at mændene vil spørge om vej, standser hun selv for at hjælpe.

- Lige da jeg drejer hovedet, for at kigge ind på gutten på passagersædet, hænger han næsten halvt ude af vinduet og planter herefter sin knytnæve solidt i mit ansigt de og kører derefter straks videre. Fuldstændig umotiveret, skriver Celina Marie Juhlin i Facebook-opslaget, der i skrivende stund er delt over 4000 gange.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Hun nåede ikke at få et signalement af fyrene, men hørte dem udtrykke, at det var “grinern”, at hun blev slået.

Overfaldet skete omkring klokken 00.15 natten til mandag. Celina Marie Juhlin formåede ikke at se nummerpladen, men der var ifølge hende tale om en mørkeblå BMW. Overfaldet skete ved Fjældevænget/Herredsvej i Aarhus.

Nu håber Celina Marie Juhlin, at nogen kan komme med oplysninger, som kan finde frem til gerningsmanden - selvom hun anser det for usandsynligt.

Læs også

Mystik breder sig om forsvunden hundelufter: Frygter at Kit er i hjælpeløs tilstand

- Det værste af det hele er næsten, at de slipper. De var så heldige at jeg var så chokeret at jeg ikke læste nummerpladen og har praktisk talt intet på dem udover et meget vagt signalement. De slipper med al sandsynlighed for straf for at slå en tilfældig person ned, med den begrundelse AT DE SYNES DET ER SJOVT!, skriver hun på Facebook.

Muligvis flere episoder
Om overfaldet er anmeldt fremgår ikke af opslaget. Østjyllands Politi oplyser dog, at et meget lignende overfald fandt sted natten til mandag, dog nogle timer senere end overfaldet på Celina.

Omkring klokken 3 kørte en 21-årig kvinde fra Hornslet mod Auning. Da hun passerede Gammel Estrup, følte hun sig forfulgt af en mørk - muligvis grøn - stationcar. 

Kvinden kørte videre uden om Allingåbro og til højre gennem Vejlby og videre ud på Nordkystvejen.

Hun kørte gennem Allestrup og til venstre ad Sorvadgårdvej. Da kvinden nåede til Løvenholmvej, kørte bilen op på siden af hende. Hun følte sig presset til at køre ud i rabatten og ud på marken.

Læs også

Mor og to små børn er som sunket i jorden: Nu optrapper politiet eftersøgningen

Døren i hendes bil blev åbnet, og hun fik et slag i ansigtet. Den 21-årige nåede ikke at registrere gerningsmanden, men hun fornemmede, at der var tre personer. De to af dem talte dansk.

Hun har efter overfaldet ondt i hoved, nakke og ribben. I første omgang tøvede hun med at anmelde overfaldet, men blev overbevist af andre om at gøre det. Derfor anmeldte hun det til Østjyllands Politi i går klokken 13.10.

Hvorvidt de to episoder har noget med hinanden at gøre, er ikke klart. Men de minder om hinanden.

Har du oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

 

Dagens Gossip