Champagnerøver bankede ekspedient med fyldt Cocio-flaske: Nu frigiver politiet overvågningsvideo

Ninna Andreasen

387 uger siden

|

22/02/2017
112
Politiet beder om hjælp til at identificere røveren.

Dagens topnyheder

Kort før nytårsaften – den 29. december 2016 – var en mand villig til at gøre sig selv til tyv for en flaske champagne. Mandens tyveri blev opdaget, og hurtigt udviklede det simple butikstyveri sig til et decideret røveri.

Nu offentliggør Sydøstjyllands Politi et bånd fra videoovervågningen i butikken i håbet om, at nogen kan identificere røveren.

Røveriet skete i supermarkedet Liva på Galgebjergvej i Kolding. Manden forlod butikken med en flaske boblevand, som han ikke havde betalt for og holdt skjult under jakken. Personalet fulgte efter ham ud på parkeringspladsen, hvor de konfronterede ham med tyveriet.

Det fik gerningsmanden til at slå ud efter personalet med en fyldt Cocio-flaske i glas. Han ramte en af de ansatte to gange på kroppen, før flasken blev smadret mod en jernstolpe.

Herefter løb gerningsmanden fra stedet ad Vejlevej. Under flugten tabte han champagneflasken, som han havde stjålet fra butikken.

Røveren væltede efterfølgende på et græsareal. Den ramte ekspedient løb efter ham og forsøgte at holde røveren nede. Det lykkedes ikke, og da røveren sagde ”Nu skal du satme få”, valgte ekspedienten at opgive kampen.

Manden beskrives som almindelig af kropsbygning og dansk af udseende, cirka 35 år og 175-180 centimeter høj. Manden var skaldet og iført lyse cowboybukser, grå, åbentstående jakke, tørklæde med mønster (som et Burberry-tørklæde) og grå støvletter med rødlige snørebånd.

Har man oplysninger i sagen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114. Se videoen fra overvågningen øverst i artiklen.