Dansk tv-vært efterlyser familiemedlem: Har været sporløst forsvundet i tre dage

Sol Stoffregen

394 uger siden

|

05/12/2016
112
Dronningensgade i Randers. Foto: Google Maps.
Dronningensgade i Randers. Foto: Google Maps.
Siden i fredags har tidligere DR-journalist været bekymret for sin svoger, som hverken politi eller familie kan finde.

Dagens topnyheder

Tv- og radio-værten Kurt Strand beder offentligheden om hjælp til at finde hans forsvundne og medicinkrævne svoger, der har været som sunket i jorden siden i fredags, skriver BT

Svogeren, 45-årige Lars Hjulmand, er sidst set på en sort herrecykel i Dronningensgade i Randers fredag kl. 13.20. 

I håbet om at få folk til at holde øje med personer, der kunne være Lars Hjulmand, har den tidligere DR-vært, lavet en efterlysning på Twitter.

- Min svoger Lars er stadig forsvundet - hvis nogen har set hans cykel, så giv politiet besked, skriver Kurt Strand søndag på det sociale medie. 

Østjyllands Politi efterlyser ligeledes Lars Hjulmand, som havde en gul trafikvest og cykelhjelm på, da han forsvandt.

På trods af politiets eftersøgning i lokalområdet i weekenden er den 45-årige mand ikke fundet. Den forsvundne mands cykel er også efterlyst af politiet.

Sådan ser Lars Hjulmand og hans cykel ud. Foto: Politiet.

Lars Hjulmand er senhjerneskadet og afhængig af medicin mod epilepsi. Derfor er det tvivlsomt, om han overleve på egen hånd.

- Vi er bekymret for, om han kan klare sig selv, så det er ret vigtigt, at han bliver fundet. Efterlyste er afhængig af epilepsi-medicin, så det er alvorligt, at han er væk, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Carsten Dahl til Newsbreak.

Politiet beder borgere nær Dronningensgade i Randers om at tjekke deres garager, udhuse og skure for at se, om den medicinkrævende mand kan have søgt ly. 

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.