Datter anklaget for uhyggelig forbrydelse: To glas på fars natbord afslørede hende

Kristine Bugbee

382 uger siden

|

14/03/2017
112
Der bliver afsagt dom i den opsigtsvækkende sag på onsdag.
Der bliver afsagt dom i den opsigtsvækkende sag på onsdag.
En kvinde er mistænkt for at have forgiftet sin far med farlige væsker under flere besøg på hans plejehjem på Fyn. Anklagemyndigheden kalder det for vold af særlig farlig karakter.

Dagens topnyheder

En 57-årig kvinde sidder på anklagebænken ved Retten i Odense i en usædvanlig straffesag, skriver Fyens.dk.

Kvinden er tiltalt for at have forgiftet sin far med farlig medicin, saltsyre og rengøringsmidler, når hun besøgte ham på hans plejeceenter på Fyn.

Det var personalet på stedet, der tilkaldte politiet, efter at de gjorde et mystisk fund tilbage i marts måned sidste år. To vandglas på mandens natbord lugtede kraftigt af brændbart væske, og det gjorde de ansatte mistænksomme. 

Den ældre mand var ofte syg efter datterens besøg og har været indlagt flere gange. Men den 57-årige kvinde nægter, at hun har forsøgt at gøre sin far ondt. Hun fortalte i retten mandag, de to har et normalt forhold til hinanden.

Datteren afviser, at hun på noget tidspunkt har serveret mad eller drikke for sin far på plejecentret under sine besøg. Anklagemyndigheden mener omvendt at kunne føre bevis for, at hun har begået vold af særlig grov karakter mod sin gamle far.

Et kvindelig betjent vidnede i sagen mandag, og hun fortalte blandt andet om et fund af beholdere i den tiltalte kvindens pose.

- Jeg blev ramt af den vildeste hovedpine, fordi det lugter så kraftigt. Jeg tænkte, at nu ville jeg besvime, forklarede hun ifølge Fyens.dk.

Retten afsiger dom i sagen onsdag.

Læs også historien om en chokerende video, som politiet har frigivet. Det kvindelige offer fra optagelserne vil have alle til at se den.