Det er sket igen: Lastbilchauffør ramt af flyvende genstand fra motorvejsbro

Politiet er lige nu ved at undersøge den livsfarlige episode, hvor en lastbil blev ramt af genstand kastet af en ung mand på motorvejsbro.

En lastbilchauffør var mandag morgen ude for en livsfarlige oplevelse, da han klokken otte-tiden kom ad motorvejen E45 ved Randers. 

Chaufføren kom kørende mod nord, da han ved motorvejsbroen ved Randers C fik øje på en ung mand, der smed noget ned på vejbanen. 

I det næste øjeblik blev lastbilen ramt af en flyvende genstand, men chaufføren havde ikke mulighed for at standse på vejbanen, så han kontaktede politiet og fortsatte sin kørsel.

Lastbilchaufføren kunne beskrive gerningsmanden som værende en ung mand på mellem 15 og 20 år.

Han var iført en tophue.

Politiet er i øjeblikket ved at undersøge området, hvor det skete. 

Mandagens kast fra den østjyske motorvejsbro er blot det seneste i rækken af skræmmende episoder, hvor personer har kastet genstande ned på vejbanen.

Sidste søndag måtte en 25-årig mand fra København måtte søndag eftermiddag handle hurtigt i sin bil på Holbækmotorvejen, da der blev kastet en sten ned på kørebanen fra en bro.

Læs også

Endnu et stenkast fra bro: 25-årig måtte undvige flyvende sten på motorvej

Værst gik det for sig i juli måned, hvor en tysk familie ramt af en tragedie, da en stor betonklods blev kastet ned på deres bil fra en motorvejsbro mellem Blommenlyst og Vissenbjerg på Fyn.

I bilen var et forældrepar med deres fem-årige søn.

Barnet slap med mindre skrammer, men mistede sin mor ved episoden, da den 33-årige kvinde døde.

Drengens 36-årige far svævede mellem liv og død, men blev efter flere uger i koma overført fra Odense Universitetshospital til et hospital i Bochum i Tyskland.

Man kan kontakte Østjyllands Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger i episoden fra motorvejsbroen ved Randers

 

Dagens Gossip