To døde hunde fundet i hul med madskåle: Nu efterlyser Dyrenes Beskyttelse hundenes ejere

- Der kan være tale om stjålne eller importerede hunde, som af uvisse årsager er blevet dræbt, siger områdeformand i Dyrenes Beskyttelse i Nordsjælland, John Stubtoft Nielsen, der er rystet over det uhyggelige fund.

Det var en ubehagelig stank, der sidste weekend ledte et nordsjællandsk ægtepar hen til et hul i jorden, hvor de til deres skræk opdagede to hundelig.

Det uhyggelige fund blev gjort på heden Melby Overdrev, som er den største hede på Sjælland, beliggende tæt ved den populære badeby Liseleje, skriver Lokalavisen

Læs også

Dyrlæger advarer: Lad vær med at købe hunde med flade ansigter

I en grav, der ca. var en halv meter dyb, lå to døde hunde sammen med to madskåle - den ene skål bar navnet ‘Princess’, mens den anden var en Disney-skål.

På trods af hundene er gået i forrådelse, lyder vurderingen, at der er tale om to hunde af racerne terrier og mops. 

Områdeformand i Dyrenes Beskyttelse i Nordsjælland, John Stubtoft Nielsen, anser det for yderst mistænkeligt, at to hunde ender deres dage i et hul på en hede.

Læs også

Flere arbejdspladser tilbyder ansatte orlov, når et kæledyr dør

- To hunde dør jo normalt ikke bare sådan samtidigt, så et eller andet bekymrende er der jo sket. Motivet er dog et mysterium, men der kan være tale om stjålne eller importerede hunde, som af uvisse årsager er blevet dræbt. Men det er ren gætværk, siger John Støbtoft Nielsen, der håber at man kan finde en chip i hundene, så de måske kan spores. 

Områdeformandens efterlyser både hundeejere, der mangler en hund eller to hunde, men også vidner der kan have set noget mistænkeligt ved Melby Overdrev.

De to hundene vurderes til at have ligget i graven i nogen tid, inden de blev fundet i lørdags.

 

Dagens Gossip