Døende kvinde sendte nødråb på sms - men beskeden kom aldrig frem på grund af dårlig dækning

Den 28-årige kvinde kunne formentlig være blevet reddet, hvis sms’en til en ven var blevet afsendt med det samme.

Da en ven til 28-årige Em Davis fik en sms med ordene “Ring efter en ambulance, jeg er oven på” sammen med en adresse på det hus, hvor den unge kvinde befandt, var det allerede for sent. Britiske Em Davis var nemlig død længe før, sms’en kom frem, skriver avisen Metro.

Mark Davis belv bekymret for sin datter, Em, da han ikke havde hørt eller set hende i et stykke tid. Derfor tog han hen til hendes hus i Harbledown ved Kent i det sydøstlige England. Da ingen åbnede, brød faren ind og fandt sin datter på sofaen. Hun var død.

Læs også

Mor finder 14-årig datter død i badekarret: Det kunne være sket for alle

Ved siden af liget lå selvmordsbreve til familien og Ems ekskæreste samt en taske, hvor der stod “skal med på hospitalet". Mark Davis ringede til politiet og fortalte om det tragiske fund af sin datter, der siden teenageårene havde lidt af depressioner og havde en fortid med to selvmordsforsøg. 

Et ligsyn slog fast, at den 28-årige kvinde var død af iltmangel, men lægerne mente ikke, at det havde været Ems mening at tage sit eget liv, fordi hun havde pakket et hospitalstaske. Ligesom hun inden sin død havde forsøgt at sende en sms til sin ven, hvor hun bad vedkommende om at ringe efter en ambulance. 

Læs også

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

Det var først, da politiet tog Em Davis’ mobiltelefon med ud af huset, at sms’en blev afsendt. Den 28-årige kvinde kunne formentlig være blevet reddet, hvis den afgørende besked var kommet frem med det samme, lyder politiets vurdering.

Det var tilsyneladende dårlig dækning, der var skyld i den manglende afsendelse. 

 

Dagens Gossip