Dømt svindler sagsøger politiet: “De knuste min Ferrari”

Foto: Politi

En svindeldømt mand har sagsøgt det britiske politi, fordi de som konsekvens af dommen har knust hans Ferrari 458 Spider.

Den svindeldømte Zahid Khan nåede at flygte ud af England og til Dubai, inden dommen på 10 års fængsel faldt. Det forhindrer dog ikke manden i at sagsøge det britiske politi fra sit skjul i ørkenstaten.

Sagen stammer helt tilbage fra 2017, hvor Khan ankom til retten i sin hvide Ferrari 458 Spider. En rigtig dum beslutning. For politiet beslaglagde bilen på stedet. Ordensmagten fandt desuden ud af, at bilen ikke var forsikret, ligesom Ferrari’en på grund af diverse skader og skrammer kunne betragtes som en kategori b-bil.

Det skriver Boosted.

Læs også

Pinligt fotokiks: Kan du se det?

Herfra giver den britiske færdselslov politiet mulighed for at destruere bilen, hvilket de gjorde i 2018. Faktisk findes findes der levende billeder af det på Youtube.

Og det er netop det, Khan nu brokker sig over fra sit skjul i Dubai. Han mener nemlig, at politiet slet ikke havde lov til at knuse bilen.

– Jeg har nu indledt en sag mod West Midlands Police for deres ulovlige håndtering af min Ferrari 458 Spider til en værdi af 200.000 britiske pund, fortæller Khan til Mail Online.

Omvendt tager det britiske politi sagsanlægget med ophøjet ro.

Læs også

Mange tusinde danskere ramt: Betaling trukket to gange

– Khan har allerede en gang gjort krav på bilen, hvilket vi har afvist. Vi har noteret, at han nu har indbragt sagen for domstolene, lyder det West Midlands Polices talsmand.

West Midlands Police oplyser, at man nu afventer den retslige proces.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip