Drama i Netto: 11-årig dreng slået ned af granvoksen mand

Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

Politiet leder nu efter en mand, der valgte at gå til angreb på en blot 11-årig dreng, der var med et par kammerater i Netto.

Da en 11-årig dreng var ude at handle, havde han nok ikke regnet med, at han skulle ende i ‘slagsmål’ med en ældre mand.

Det viste sig dog at skulle være tilfældet.

Læs også

Formand: Socialdemokraterne har gjort corona-krisen værre

Nordsjællands Politi fortæller i deres døgnrapport, at de måtte rykke ud til en Netto-forretning i Nærum. Her lød anmeldelsen på, at en 11-årig dreng var blevet slået med en knytnæve i brystkassen af en ukendt mand.

Politiet fortæller, at den 11-årige havde været sammen med et par kammerater, hvor de skulle købe noget slik i Netto. Da de stod udenfor forretningen, kom en fremmed mand hen til dem og sagde, at de ikke måtte røre ved tingene i Netto på grund af corona.

Den 11-årige dreng fortalte, at de kun havde rørt ved de ting, de havde købt, men den troede man åbenbart ikke på.

Begyndte at slå på ham

Efter en meningsudveksling valgte den fremmede mand at slå den 11-årige dreng i brystkassen med en knytnæve. Manden skulle til at slå drengen igen, men blev stoppet af en kunde, der kom inde fra forretningen.

Den 11-årige dreng og hans kammerater søgte tilflugt i butikken, mens manden stak af. Nu vil Nordsjællands Politi dog gerne udveksle et par ord med den fremmede mand.

Politiet beskriver manden således:

 

Dagens Gossip