Efterlysning: 56-årig familiefar forsvundet på 4. døgn

Foto: Politiet

For fire dage siden forsvandt 56-årige Ragnar Haug fra familiens bolig, og han er ikke set siden.

2. juledag forlod den 56-årige familiefar Ragnar Haug familiens hjem i Brønshøj, og her fire dage efter, er han fortsat ikke vendt tilbage.

Michael Andersen fra Københavns Politi fortæller i dag til B.T, at der fortsat ikke er noget nyt, og at de arbejde på at finde ud af, hvad i alverden der kan være sket.

Ifølge politiet var norskfødte Ragnar Haug alene hjemme, mens resten af familien var ude. Da de kom tilbage til huset, var Ragnar Haug væk, og der har ikke været nogle spor af ham siden.

Læs også

Vildt rygte: Dronningen har fundet en kæreste

Det er en mystisk forsvinden, da det bestemt ikke ligner familiefaren sådan at forsvinde, og lørdag fortalte politiet, at der ikke var noget sygdomsbillede eller gammel historik inde over.

Ragnar Haug er 56 år gammel og cirka 185 centimeter høj. Han er forholdsvis spinkel af bygning, og så har han kort gråt hår.

Foto: Politiet

Det vides ikke hvilken slags tøj, den 56-årige familiefar forlod boligen i, men hvis du skulle se ham, eller kender det mindste til sagen om den forsvundne far, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også

Ost tilbagekaldes fra danske butikker: Bakterier fra lort fundet

 

Dagens Gossip