Efterlysning: Hjælp med at finde ejeren til lille sød hund - Ellers bliver den aflivet

Sydøstjyllands Politi har fået fat i en lille sød Pomeranian tæve, og nu efterlyser de en ejer. Hvis ejeren ikke bliver fundet, så ender det højst sandsynligt ud med en aflivning af hunden.

Hvis du kender ejeren af en sød lille Pomeranian tæve, så er det med at melde sig på banen med det samme. Politiet er nemlig kommet i hænde af denne dejlige hund, men hvis ejeren ikke henvender sig, så er der stor sandsynlighed for, at hunden bliver aflivet.

Hunden blev fundet den 1. august klokken 19:00 på Havesangervej i Kolding, men her fire dage senere er der fortsat ikke nogen ejer, der har meldt sin Pomeranian savnet.

Læs også

Målrettet indsats fra politiet i disse uger: Det holder de særligt øje med

Den lille hund var iført et halsbånd, men desværre var der ikke noget hundetegn, og derfor har politiet ikke mulighed for at kontakte ejeren den vej igennem. De har derfor valgt at efterlyse hunden til befolkningen i håb om, at ejeren melder sig på banen.

Ejeren har tre dage

I efterlysningen fra politiet meddeler de, at ejeren har tre dage til at komme frem, ellers vil hunden blive aflivet eller afhændet til anden side. Hvis ejeren af hunden melder sig, så kræver politiet, at man har dokumentation for ejerskabet, ellers vil de ikke udlevere hunden.

Mange hundeelskere vil naturligvis ikke ønske, at hunden bliver aflivet, men det hjælper ikke, at de kontakter politiet. Det får de nemlig ikke noget ud af.

Foto: Sydøstjyllands Politi

Politiet skriver, at de ikke har mulighed for at imødekomme henvendelser fra borgere, der ønsker at adoptere hunden. Det kan til gengæld ske efterfølgende på et internat.

De skriver endvidere, at hvis ejeren ikke melder sig på banen, så bliver hunden bragt til et dyreinternat, og de vil håndtere det videre forløb, hvis ejeren ikke findes. Hunden vil blive undersøgt for eventuelle skader.

Lykkes det heller ikke via dyreinternatet at finde ejeren, så vil hunden enten blive aflivet eller afhændet til anden side.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip