Efterlysning: Kender du denne voldsmand?

Politiet har brug for hjælp til at finde tre mænd, hvoraf den ene udøvede vold på en bodegar i Aarhus. Politiet har udgivet en video, hvor man ser de tre personer, og de vil meget gerne have hjælp til at identificere dem.

Vi skal knap en måned tilbage, før der skete et overfald på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus. Her opstod der tumult mellem en gruppe mennesker klokken 02.00 natten til søndag den 24. februar, og politiet mangler hjælp til at finde de involverede.

En 28-årig mand forklarede politiet, at en person havde taget kontakt til ham på Bodegaen, og at han virkede provokerende. Kort efter modtog den 28-årig mand et hårdt knytnæveslag i ansigtet, hvorefter han forlod bodegaen kort efter.

Udenfor stoppede tumulten dog ikke, og her blev den 28-årige skubbet af en anden mand. Det var inden, at den første mand igen valgte at sende et knytnæveslag i hovedet mod den unge mand. Politiet mener, at de tre mænd der kan ses på videoen alle kender hinanden, og beder de nu offentligheden om hjælp til at genkende de tre mænd.

 

Signalement

Ud fra videoen er det svært at vurdere præcis, hvad de tre personer er iført og hvordan de ser ud. Gerningsmanden der slog offeret to gange i hovedet, havde dog en sort jakke på, havde meget kort tyndt hår og kort skæg.

Hans ene ven der tager fat i ham kort efter slaget, har tilbageredt hår, som er kort i siderne. Samtidig havde han langt fuldskæg.

På videoen ser du først offeret, der går hen til venstre side i videoen, hvorefter der kommer tre mænd gående mod kameraet. Det er disse tre mænd, som politiet mener kender til hinanden, og det er altså disse tre mænd, der ledes efter.

Sidstnævnte af de tre mænd er gerningsmanden, som gav to knytnæveslag i hovedet til den 28-årige.

Hvis du kan genkende en af de tre mænd, eller har en formodning om hvem de er, så vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på 114.

Læs også

Kvinde skød sin kæreste, fordi han snorkede

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip