Ellie fik store forbrændinger på kroppen, da e-cigaret eksploderer i lommen på hende

Emil Ryttergaard

373 uger siden

|

22/05/2017
112
Ellie blev forbrændt flere steder på kroppen. Foto: Privat
Ellie blev forbrændt flere steder på kroppen. Foto: Privat
En britisk kvinde fik slemme forbrændinger på kroppen og en forskrækkelse for livet, da batteriet i hendes e-cigaret pludselig eksploderede i lommen på hende, mens hun kørte bil på motorvejen.

Dagens topnyheder

Det var næsten som en scene i en actionfilm, der udspillede sig, da 32-årige Ellie Perry kørte på motorvejen med sin e-cigaret i lommen. Uvidende om, at det sekunder senere ville gå helt galt.

Speedometeret viste 110 kilometer i timen i nærheden af den engelske by Ants, da batteriet i e-cigaretten pludselig eksploderede og satte ild til Ellie Perrys tøj, skriver Mirror. 

- Batteriet eksploderede som en gasflaske, og jeg kunne fornemme flammerne på den ene side af kroppen. Flammerne begyndte at kravle op ad mig, og der var ild i mig. Jeg troede helt sikkert, at jeg skulle dø, og det var en frygtelig oplevelse, siger hun til mediet.

Den 32-årige kvinde gik i panik efter eksplosionen og nødbremsede så hurtigt, at hendes bil skred ud og var tæt på at ramme andre bilister på vejen.

Ellie Perry begyndte at banke flammerne ned med hånden, mens hun holdt fast i rattet med den anden hånd. Til sidst fik hun mulighed for at holde ind ved en lille rasteplads, hvor hun kunne smide sin brændte jakke og batteriet udenfor.

- Der var slet ingen, der reagerede, og jeg måtte selv ringe efter en ambulance, der kom og hentede mig, skriver hun i en advarsel på Facebook. 

På hospitalet kunne lægerne konstatere, at kvinden havde fået talrige tredjegradsforbrændinger på fingrene, hånden og låret, hvor batteriet havde ligget i lommen. 

Den 32-årige kvinde fik sit livs forskrækkelse og slemme forbrændinger, da e-cigaretten eksploderede. Foto: Privat

E-cigaretten lå i lommen, da kvinden pludselig kunne mærke ilden gribe fat i tøjet. Foto: Privat

Nu advarer den 32-årige kvinde mod batterierne og den potentielle fare, som de udgør:

- Jeg stoler ikke på de her batterier, og det her kunne være sket for enhver. Der stod ikke nogen advarsel på pakken om, at det her kunne ske, siger hun til Mirror.

Ellie Perry måtte med den ene hånd banke tøjet med ild i, og holde fast i rattet med den anden. Foto: Privat

På bilsædet kan man tydeligt se, hvor e-cigaretten antændte. Foto: Privat

Ellie Perry opfordrer alle til at opbevare deres e-cigaretter i et beskyttende etui for at undgå lignende ulykker.

Foreningen af forhandlere af e-cigaretter i England advarer også kunder mod at have e-cigaretten liggende i lommen sammen med nøgler, mønter eller andre metalliske genstande. 

Desuden fraråder foreningen uerfarne e-cigaretrygere at bruge en mekanisk e-cigaret, da der ikke er nogen sikkerhedsanordninger, der kan forhindre lignende ulykker.

Læs hele Ellie Perrys advarsel og se de voldsomme billeder herunder.

Læs også

Blodtryk - Blodtryk er vigtigt at få målt, da det kan sige meget om både hjertets og blodkarrenes tilstand. Et forhøjet blodtryk øger nemlig risikoen for alvorlige sygdomme som blodpropper og hjertekrampe.

Børnepenge - Hvornår er man berettiget til børnepenge? Og hvor meget kan man få udbetalt? Der er forskellige regler på området, og her kan du læse om beløb, krav og retningslinjer.

Tøsefilm - Tøsefilm er en kvindes bedste ven. Her får du de 20 bedste tøsefilm på Netflix.