Emilie har været væk i fire måneder: Her er politiets tre teorier

I går var det fire måneder siden, Emilie Meng forsvandt som dug for solen. Hun blev sidst set, da hun sagde farvel til sine veninder på Korsør Station. Siden har der ikke været noget spor af hende. Politiet har nu tre mulige forklaringer i kikkerten.

Klokken fire om morgenen den 10. juli forlod Emilie Meng Korsør Station efter at have taget afsked med nogle veninder, som hun havde festet med i Slagelse.

Siden har hun været forsvundet sporløst. Nu løfter lederen af efterforskningen af den 18-årige kvindes forsvinden lidt af sløret for politiets teorier. Det skriver BT.

- Vi arbejder med tre hypoteser. Den ene er, at hun i en periode har valgt at leve et andet sted. Den anden er, at hun har været udsat for en ulykke under en eller anden form, og den tredje er, at hun har været udsat for en forbrydelse, og det er stadig væk et åbent spørgsmål, siger efterforskningsleder Søren Ravn Nielsen.

Læs også

Udvider eftersøgning af forsvundne Emilie: Gennemtrawling af private grunde

Sagen bliver mere og mere usædvanlig, fordi det er sjældent, at der går så lang tid uden noget form for gennembrud. Officielt er politiet på bar bund i efterforskningen af Emilie Mengs forsvinden.

Der bliver ifølge Søren Ravn Nielsen arbejdet på en række ting, men der er endnu ikke noget gennembrud. Politiet har heller ikke spor eller vidner, som kan efterlyses.

Tre personer har været sigtet i forbindelse med den 18-åriges forsvinden. Ingen af dem har dog beviseligt haft noget med Emilie Mengs forsvinden at gøre.

Læs også

67-årige Finn fik ransaget sit hjem fem gange i jagten på Emilie: Nu går han til modangreb

Politiet vil ikke kommentere på, om der har været flere mistænkte eller sigtede i sagen. Hvad Søren Ravn Nielsen dog kan afsløre er, at der fortsat kommer en del henvendelser, som giver politiet noget at arbejde med.

Desuden fortæller han, at efterforskningen ikke længere kun foregår i Korsør. 

Læs mere om hele sagen her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip