Esbjerg-mand sendte lumre beskeder til 13-årig pige: Da han skulle mødes med hende, fik han en ubehagelig overraskelse

Ninna Andreasen

401 uger siden

|

15/11/2016
112
Den 26-årige mand indledte kontakt med den unge pige via en hjemmeside. De fortsatte kontakten over Skype, hvor han skrev seksuelle ting og opfordrede hende til seksuelle aktiviteter. De aftalte, at manden skulle hente hende ved bussen, så de kunne mødes. Da bussen holdt ind, ventede der ham en temmelig ubehagelig oplevelse.

Dagens topnyheder

Det kom noget bag på en 26-årig mand fra Esbjerg, at det slet ikke var en 13-årig pige, han havde skrevet frække beskeder til på Skype.

Derimod var det en journalistisk lokkedue fra TV3, som konfronterede manden med den usømmelige kommunikation med så ung en pige. Nu er manden blevet dømt ved Retten i Esbjerg. Det skriver JydskeVestkysten

Mandag blev manden idømt 14 dages betinget fængsel for forsøg på blufærdighedskrænkelse. Han havde sendt frække billeder og beskeder over Skype til en person, som han troede var en pige på 13 år. Det var dog slet ikke tilfældet.

I den anden ende var en journalist fra tv-programmet “Børnelokkerne”, som er blevet sendt på TV3.

Den 26-årige mand indledte kontakten - med hvad han troede var en 13-årig pige - den 4. maj på en hjemmeside. Siden fortsatte de to kontakten via Skype, som er en besked og telefontjeneste.

I retten erkendte manden, at han godt var klar over, at pigen - som hed “Josephine” - var mindreårig. 

- Vores chat på Skype handlede om alt muligt. Skole, familie og hverdagsting. Sex var også oppe at vende, og ja, det var nok mig, der bragte det på banen, sagde han i retten.

Aftalte at mødes
Han mente dog også, at “Josephine” havde været nysgerrig og stillet spørgsmål om seksuelle ting.

Den 26-årige var kommet med opfordringer til seksuelle aktiviteter til den 13-årige.

De to aftalte, at manden skulle hente pigen ved bussen, så de kunne mødes. Da han stod ved busstoppestedet, var det dog alt andet end en ung teenager, der mødte op. I stedet var det et tv-hold anført af journalisten Henrik Qvortrup.