Fængselsbetjent skudt på Fyn: Politiet ønsker hjælp til at finde disse fire mænd

Fyns Politi har nu offentliggjort en video. Politiet beder om hjælp til at identificere de fire mænd på videoen, som menes at have forbindelse til skyderiet mod en fængselsbetjent.

Politiet på Fyn beder nu om hjælp til at identificere fire gerningsmænd, der stjal en bil, som senere blev brugt under et drabsforsøg på en fængselsbetjent ved Nyborg Statsfængsel.

Drabsforsøget fandt sted den 12. juli klokken 22.45. Bilen blev senere samme aften fundet brændt på en rasteplads i Hjulby tæt ved motorvejsafkørslen Nyborg Vest.

Politiets ved nu, at bilen blev stjålet i forbindelse med et indbrud i Vissenbjerg dagen før skudepisoden. Det er en overvågningsvideo med gerningsmændene fra indbruddet, politiet nu offentliggør. 

Bilen blev dagen efter indbruddet brugt til at transportere gerningsmændene ved skyderiet ved Nyborg Statsfængsel. Der er tale om en Opel Astra med registreringsnummeret ZJ 55 476. 

Læs også

- Det er en video af fire personer, der blandt andet stjæler nøglerne til bilen i forbindelse med indbruddet i Vissenbjerg. Vi offentliggør den nu i håb om, at nogen genkender de fire, der begik indbruddet mandag aften den 11. juli klokken 23:50 hos Barfod Transport, Trævænget 7 i Vissenbjerg, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

På videoen kan man se fire gerningsmænd ved indbruddet, hvor nøglerne til bilen blev stjålet. De tre af mændende er maskerede, mens den fjerde mands ansigt er synligt.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre, hvis nogen kan genkende de fire på deres gang, kropsbygning, beklædning eller andre kendetegn. Vi ved ikke med sikkerhed, om de fire også står bag skudepisoden ved fængslet, men det er selvfølgelig nærliggende at tro, der er en sammenhæng, siger Henrik Justesen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet fandt på gerningsstedet for drabsforsøget ved Nyborg STatsfængsel et patronhylster. Der er efterladt DNA-spor på hylstret, men politiet har ikke registreret personen i sine registre.

- Vi har stadig en fornemmelse af, at gerningsmændene skal findes i bandemiljøet, og vi efterforsker derfor både i forhold til Black Army og LTF (Loyal to Familia), siger Henrik Justesen.

Læs også

59-årig mand dræbt af skud i sit hjem - politiet efterlyser vidner

Hvis man kan bidrage med oplysninger i sagen efter at have set videoen og billederne, kan Fyns Politi kontaktes på telefonnummer 114 eller på mailen [email protected].

Se videoen ved at følge dette link.

 

 

 

Dagens Gossip