Familiefar jagtede indbrudstyve: 'Det var ikke lige sådan jeg havde forestillet mig at tilbringe lørdag aften'

Arkivfoto. Shutterstock.

En familiefar fik en lørdag, han ikke lige havde regnet med.

En familiefar fra Haderslev fik sig en mere hektisk weekend, end han havde håbet på. 

Det skriver Jydske Vestkysten.

Læs også

Mystisk dødsfald i Maddie-sagen: ‘Det er et rent blodbad’

På villavejen Fredstedvænget i Haderslev har de igennem længere tid haft problemer med indbrud, og lørdag aften havde beboerne igen ubudne gæster på vejen. 

Ved 21-tiden lørdag ringede det på døren hos en familiefar. Udenfor stod en af naboerne, som forklarede, at han havde set en mistænkelig fyr luske rundt ved et andet hus på vejen, hvor beboerne ikke var hjemme. 

- Vi blev enige om at gå en tur. Det har vi gjort så mange gange før, fordi vi har desværre oplevet flere indbrud i efteråret, så vi er lidt på vagt. Der var dog ikke noget at se, men på vej tilbage, så hører jeg et ordentligt brag af en stor sten, der smides gennem en rude, fortæller familiefaderen, der vil være anonym til, lokalavisen. 

Naboerne løber mod huset, hvor lyden af det knuste glas kom fra, og her spotter familiefaderen to personer, som løber væk fra huset. Han sætter straks efter dem, og de løber gennem nogle haver, inden en ventende bil samler de to mænd, op og de slipper væk. 

Familiefaderen ikke når at se nummerpladen på bilen, men han ser, at en af mændende falder, og derfor kan han fortælle politiet, at en af dem formentlig vil være beskidt ned langs siden. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Kort efter ringede politiet til familiefaderen. Det var lykkedes dem at pågribe de tre mænd, og derfor kunne familiefaderen igen gå hjem og holde weekend.

Den blev dog noget mere hektisk, end han lige havde regnet med. 

- Det var ikke lige sådan jeg havde forestillet mig at tilbringe lørdag aften, og det var også svært at falde i søvn i aftes. det kører bare rundt i hovedet bagefter, fortæller han til Jydske Vestkysten. 

Han er dog glad for, at naboen denne gang slap med en smadret dør.

De formodede gerningsmænd blev søndag varetægtfængslet i 26 dage ved et grundlovsforhør ved retten i Sønderborg, da de mistænkes for to andre indbrud, skriver lokalavisen. 

Sindssyg færdselsulykke: Bil i høj fart flyver igennem luften

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip