Far fra Helsingør frifundet: Incest mod 12-årig datter blev begået i søvne

Der er faldet dom i en yderst vanskelig sag.

Retten i Helsingør afgjorde i går en vanskelig og sjælden sag om incest, hvor en 44-årig far blev frifundet.

Rettens begrundelse for at frifinde faderen er, at han eftersigende ikke skal have haft til hensigt at befamle sin datter, eftersom han sov, mens befamlingen fandt sted.

Der er tale om datterens biologiske far, som blev anklaget for at have befølt hende på balderne og i skridtet, mens de lå i den samme gæsteseng i en bolig på Hobrovej i Helsingør i september 2016.

Det skriver Helsingørdagblad.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Da datteren vågnede, lå faderen og befølte hende. Den 44-åriges forklaring er, at han først drømte om sin tidligere hustru, som han har datteren sammen med, og senere sin nuværende hustru, som han troede, han sov ved siden af.

Selv vågnede den 44-årige, da det ikke føltes ‘rigtigt’, det han rørte ved.

Det var en enig domsmandsret, der frikendte manden.

Specialanklager Margit Wegge fra Nordsjællands Politi er dog ikke klar til at stoppe sagen her. Hun vil i stedet indstille til Statsadvokaten således, at frifindelsen bliver anket til Landsretten.

Læs også

30-årig dansker fik mand til at voldtage sin 4-årige datter via Skype

Da faderen blev anklaget, blev han personundersøgt, og der blev gennemført en lang række afhøringer - ikke mindst af den lille pige.

I sagen blev der lagt stor vægt på, at faderen skulle lide af den sjældne søvnlidelse ‘sexsomni’, der får mænd til at udfolde sig seksuelt i søvne.

Lignende sager har fundet sted i Sverige, hvor en 50-årig mand blandt andet blev frifundet efter voldtægt af en 13-årig pige, netop fordi han sov under overgrebet. Læs den historie her

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip